“Βόμβα” Sony – Με περιορισμένο στοκ το PS5 και για το 2022

Για άλλη μια φορά η Sony έρχεται να προειδοποιήσει τους gamers που φιλοδοξούν να αγοράσουν στο μέλλον το PlayStation 5, αφού όπως φαίνεται η κατάσταση δε θα βελτιωθεί φέτος και η κονσόλα θα πωλείται με περιορισμένο στοκ και το 2022. Η η Sony προειδοποίησε μια ομάδα αναλυτών πως το PlayStation 5 θα εξακολουθήσει να πωλείται με περιορισμένο στοκ και κατά τη διάρκεια του 2022, αφήνοντας να εννοηθεί πως η εταιρία θα έχει περιορισμένες δυνατότητες να αυξήσει τις πωλήσεις της κονσόλας της.

"Βόμβα" Sony – Με περιορισμένο στοκ το PS5 και για το 2022

Συγκεκριμένα, μετά την αποκάλυψη των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας πριν μερικές ημέρες, ο Chief Financial Officer, Hiroki Totoki, αποκάλυψε περισσότερα κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης για τους αναλυτές.

Δε νομίζω πως η ζήτηση θα μειωθεί αυτόν το χρόνο. Ακόμη και αν εξασφαλίσουμε πολλές περισσότερες συσκευές και κατασκευάσουμε πολλά περισσότερα PlayStation 5 του χρόνου, η παραγωγή και πάλι δε θα καταφέρει να ανταπεξέλθει με τη ζήτηση.

Oι πληροφορίες αυτές προέρχονται από το έμπιστο δημοσιογραφικό μέσο Bloomberg, το οποίο ήρθε σε επαφή με διάφορα άτομα που παρακολούθησαν την ενημέρωση και επιθυμούν να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Πρόσφατα η Sony ανακοίνωσε πως μέχρι τον Μάρτιο του 2021 έχει πουλήσει 7.8 εκατομμύρια PS5 κονσόλες, στοχεύοντας συγχρόνως να έχει πουλήσει συνολικά 14.8 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του επόμενου οικονομικού έτους. Αυτό σημαίνει πως η πορεία του συστήματος επόμενης γενιάς θα είναι περίπου αντίστοιχη με το PS4, το οποίο μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 115.9 εκατομμύρια.

"Βόμβα" Sony – Με περιορισμένο στοκ το PS5 και για το 2022

Το PlayStation 5 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από το Νοέμβριο έναντι €499,99 για το βασικό μοντέλο, ενώ η Digital έκδοση της κονσόλας κοστίζει €399,99. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή μέχρι να πάρετε στα χέρια σας τη νέα περιζήτητη κονσόλα της Sony.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

Ετικέτες:

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...