Αλλάζει το λογότυπο του NBA λόγο Kobe Brayant;

Αυτή την στιγμή το λογότυπο έχει την φιγούρα του θρυλικού Jerry West που δήλωσε για την απώλεια του Kobe “σαν να έχασα τον γιο μου”

Μία αναφορά από τον χρήστη του διαδικτύου Nick M για να αλλάξει το λογότυπο του NBA από τον Jerry West που κοσμεί η σιλουέτα του από το μακρινό 1969 έχει γίνει παγκόσμιο trend τις τελευταίες δύο ημέρες. Η αγάπη του κόσμου για το τραγικό συμβάν από την πτώση του ελικοπτέρου όπου έχασε την ζωή του ο “Μπλακ Μάμπα”, η 13 κόρη του καθώς και 5 ακόμα άτομα βρήκε έκφραση σε αυτή την ομολογουμένως συγκινητική προσπάθεια.

Ο 81χρονος σήμερα Jerry West ανέφερε πως “επιθυμεί προσωπικά να αλλάξει το λογότυπο”, ενώ παράλληλα εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Kobe ως ανθρώπου και ως αθλητή. Είπε χαρακτηριστικά “πρόκειται να κάνει μία θρυλική καριέρα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, και η ζωή του αφαιρέθηκε τόσο απρόσμενα…είναι πολύ δύσκολο να το δεχθώ σαν γεγονός”

Μέχρι στιγμής πολλές διασημότητες έχουν υπογράψει για την αλλαγή του λογοτύπου μεταξύ αυτών ο Justin Bieber, Snoop Dogg, Usher και Meek Mill, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που προτείνουν σχέδια για το πως θα πρέπει να είναι το νέο λογότυπο.

Όσον αφορά τον σχεδιαστή του σημερινού λογότυπου Alan Siegel είχε δηλώσει το 2017 “ότι δεν είναι σύμφωνος με την αλλαγή, αλλά κάποια μέρα θα συμβεί”

Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ ο ίδιος ο σχεδιαστής έχει παραδεχθεί πως το λογότυπο περιλαμβάνει τον West το NBA δεν το αναγνώρισε ποτέ για νομικούς λόγους κυρίως…

View this post on Instagram

New logo. @nba Let’s do what’s right

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Το link που σε πηγαίνει στο να ψηφίσεις και εσύ αν θέλεις να αλλάξει το λογότυπο του NBA

https://www.change.org/p/nba-petition-to-make-kobe-bryant-the-new-nba-logo

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...