Ανασύρθηκαν νεκρά τέσσερα άτομα από σπήλαιο στο Λουτράκι

Η τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, καθώς εντοπίστηκαν μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ τέσσερα άτομα νεκρά.

Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, στήθηκε σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι και οι διασώστες ανέσυραν τέσσερις άνδρες χωρίς τις αισθήσεις τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν έτοιμοι να πυροδοτήσουν εκρηκτικό μηχανισμό για την εύρεση θησαυρού. πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 34 έως 65 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σοροί των θυμάτωνέχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου. 

Οι Αρχές διερευνούν τον τρόπο με τον οποίο πέθαναν οι άνδρες, ωστόσο οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή είναι συγκεχυμένες.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ίδιου μέσου, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.

Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό τον φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα και για μία ώρα πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την εύρεση και την ανάρσηση των ανθρώπων που όπως αποδείχθηκε είχαν χάσει την ζωή τους.

Τις Αρχές ειδοποίησε μια γυναίκα που όπως αποδείχθηκε αργότερα ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, είχε μαζί της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γιώργο Γκιώνη, που μίλησε στο Open, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των τεσσάρων θυμάτων.

Συχνά υπάρχουν περιστατικά καταστροφών που περιλαμβάνουν βραχογραφίες, και γεφύρια για την εύρεση θησαυρών. Να θυμίσουμε πριν λίγες εβδομάδες στην περιοχή της Καβάλας και στο μονοπάτι που ονομάζεται “δρόμος του νερού” άγνωστοι κατέστρεψαν μέρος γεφυριού πιστεύοντας ότι θα βρούν κρυμμένες λίρες.

με πληροφορίες: loutraki365.gr

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...