Επίθεση της κυρίας Κόγια στην Πρωινή και στην ελευθεροτυπία

Επίθεση της πρόεδρου του τοπικού συμβουλίου κυρίας Κόγια στην ελεύθερη έκφραση αποψεων και στην ελευθερία του τύπου στην Καβάλα.

Επίθεση της κυρίας Κόγια στην Πρωινή και στην ελευθεροτυπία

“Τόλμησε” η Πρωινή να αναδημοσιεύσει άρθρο του Απόστολου Λυκεσά από την Εφσυν για το θέμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

https://www.efsyn.gr/authors/apostolos-lykesas

Για μία ακόμη μέρα η κυρία Κόγια εμφανίζεται κάτω από άρθρο της Πρωινής και κάνει επίθεση στους θεσμούς της ελευθεροτυπίας.

Επίθεση της κυρίας Κόγια στην Πρωινή και στην ελευθεροτυπία

Επι της ουσίας δε γράφει τίποτε ουσιαστικό απλώς θέλει να συνεχίσει να αφήνει το στίγμα της σε μία αντιπαράθεση που αφήνει την Καβάλα παραπάνω πληγωμένη προσβάλλοντας έναν δημοσιογραφικό όμιλο που τόλμησε να δημοσιεύσει ένα άρθρο.

Αλήθεια η κυρία Κόγια αντιλαμβάνεται τον θεσμικό της ρόλο?

Μήπως να της τον υπενθυμίσουν οι πολιτικοί της προΪστάμενοι?

Η FreshPost στέκεται στο πλάι της Πρωινής τη στιγμή που δέχεται συνεχόμενη επίθεση απο έναν θεσμικό παράγοντα και θα συνεχίσει να είναι πλάι σε κάθε δημοσιογραφικό γκρουπ που προσπαθεί να κάνει σωστά τη δουλειά του. Καλούμε την κυρία Κόγια όπως ΣΩΣΤΑ καταδικάζει τις πράξεις Κουφοντίνα να βγει και να καταδικάσει τη δράση της επταετίας δημόσια. Αφού είναι τόσο ευαίσθητη με τα “άκρα” θα έπρεπε να γνωρίζει πως η εμφάνιση της 17Ν ήταν αντίδραση στη δράση της Χούντας.

Περιμένουμε τη δημόσια τοποθέτηση της.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...