Απλήρωτοι έναν ολόκληρο χρόνο οι φρουροί των συνόρων μας!

Ένα χρόνο πριν ήταν οι ήρωες της Ελλάδας και σήμερα παλεύουν να πληρωθούν τις περιπολίες τους στα σύνορα

Απλήρωτοι έναν ολόκληρο χρόνο οι φρουροί των συνόρων μας!

Στη Βουλή το θέμα για τις απλήρωτες περιπολίες στην συνοριογραμμή του Έβρου.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο του Κόμματος “Ελληνική Λύση”, κ. Κυριάκο Βελόπουλο ο οποίος ανταποκρινόμενος στην επιστολή της Ένωσης, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Η ερώτηση αφορά το θέμα της μη πληρωμής των υπηρεσιών αποτροπής μεταναστευτικών ροών που εκτελούν οι στρατιωτικοί του Στρατού Ξηράς, εντός της Ζώνης Ασφάλειας Προκάλυψης (ΖΑΠ) στα σύνορα του Έβρου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την φύλαξη των συνόρων μας και οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για περισσότερους από έξι (6) μήνες.

Ο κ. Βελόπουλος ζητά από τον Υπουργό να απαντήσει εαν:

“Προτίθεσθε να αποδώσετε άμεσα τα οφειλόμενα του τελευταίου εξαμήνου στους δικαιούχους στρατιωτικούς, τα οποία αφορούν στην εκτέλεση υπηρεσιών εντός της Ζώνης Ασφάλειας Προκάλυψης («ΖΑΠ»), προκειμένου για την αποτροπής παράνομων λαθρομεταναστευτικών ροών “

“Η Ένωση χαιρετίζει την συμβολή του Προέδρου του Κόμματος  “|Ελληνική Λύση”, Κυριάκου Βελόπουλου,στην προσπάθεια που καταβάλλεται τόσο από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), όσο και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), για την αντιμετώπιση κάθε άνισης μεταχείρισης η οποία μπορεί να αποτελέσει δυνητικά παράγοντα προσβολής του ηθικού του στρατεύματος και πηγή προστριβής μεταξύ των στελεχών.

Ως Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, ότι τα Μέλη του ΔΣ της Ένωσης θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη και την επίλυση των καθημερινών μας προβλημάτων.

Ταυτόχρονα καλούμε τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφέρεια μας να εγγραφούν στην ΕΣΠΕΑΜ/Θ https://www.pomens.gr/aitisi-eggrafisδυναμώνοντας την φωνή της διεκδίκησης μας.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...