Αυστρία: Ένας στους τρεις… ονειρεύεται διακοπές στην Ελλάδα ή την Ιταλία

«Θα μπορέσουμε να πάμε καλοκαιρινές διακοπές φέτος; Και αν ναι, πού;», ήταν το ερώτημα αντιπροσωπευτικής δημοσκόπησης για λογαριασμό της αυστριακής μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας Heute και, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο, τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων υπολογίζουν ότι εφέτος τις καλοκαιρινές διακοπές θα τις περάσουν στο εσωτερικό.

Και όλο αυτό φαίνεται πως είναι φυσιολογικό γιατί ζούμε εν μέσω κορονοϊού που στην Ευρώπη είναι σε μεγάλη έξαρση. Αλλά το υπόλοιπο ένα τρίτο των Αυστριακών ονειρεύεται τις διακοπές δίπλα στη θάλασσα, για παράδειγμα στην Ιταλία ή στην Ελλάδα- για την οποία, σύμφωνα με ταξιδιωτικούς πράκτορες, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και προκρατήσεις, όσο αυτές είναι δυνατόν να καταστούνε εφικτές.

Εδώ να σημειώσουμε πως ένας στους δέκα Αυστριακούς δεν υπολογίζουν να πάνε πουθενά το καλοκαίρι που μας έρχεται…

Φωτογραφία αρχείου Fresh Post | Ηλίας Κοτσιρέας

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

Ετικέτες:

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Διευθυντής Hermes «Η Ιστορία της Ελλάδας είναι παγκόσµια και ως Ευρωπαίοι, το πεπρωµένο µας συνδέεται µε το πεπρωµένο της Ελλάδας»

Διευθυντής Hermes «Η Ιστορία της Ελλάδας είναι παγκόσµια και ως Ευρωπαίοι, το πεπρωµένο µας συνδέεται µε το πεπρωµένο της Ελλάδας»

«Η Ιστορία της Ελλάδας είναι παγκόσµια και ως Ευρωπαίοι, το πεπρωµένο µας συνδέεται µε το πεπρωµένο της Ελλάδας», λέει ο...