Διάλογος των Νέων 2019

Όλο το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Στο Δημαρχείο της Καβάλας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου η συνέντευξη τύπου του φετινού προγράμματος “Διάλογος των Νέων” που θα διενεργηθεί στην πόλη από την Πέμπτη 11 έως και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019.

Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρόεδρος της Δημωφέλεια Κα Αναστασία Ιωσηφίδου καλωσόρισε αυτή την προσπάθεια και την πρωτοβουλία αυτή των νέων. Σημείωσε ότι οι νέοι της πόλης μας κάνουν εξαιρετική και υποδειγματική δουλειά, και πως το έχει διαπιστώσει από την παρακολούθηση των εργασιών της προηγούμενης χρονιάς. «Θα είμαι πάντα δίπλα τους και θα τους παρακολουθήσω και εφέτος στις συνεδριάσεις».

Οι νέοι που εκπροσώπησαν τον φετινό «Διάλογο» είναι  ο Σπυρίδων Κασικαρώνης, η Αριάδνη Αμπατίδου, ο Παναγιώτης Χατζηιωάννου και ο Κώστας Κασανίδης.

Παίρνοντας λοιπόν τον λόγο η νέα γενιά και συγκεκριμένα πρώτα η δεσποινίς Αριάδνη Αμπατίδου, ευχαρίστησε τον Δήμο Καβάλας για την στήριξη που παρέχει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ ανέπτυξε το ότι και εφέτος θα γίνει η προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου όπου στόχος είναι οι νέοι να γνωρίσουν, να μετέχουν και να διεισδύσουν στον τρόπο λειτουργίας του θεσμού.

Διάλογος των Νέων 2019

Ο Παναγιώτης Χατζηιωάννου, αναφέρθηκε στους συμμετέχοντες των φετινών εκδηλώσεων που είναι περισσότεροι από 80 νέοι, όπως και 5 καθηγητές Πανεπιστημίου, λέγοντας πως η ανάπτυξη του συγκεκριμένου project γίνεται με ραγδαίους ρυθμούς, με πάνω από 1000 ενεργούς φίλους στο Facebook της ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετές από τις ιδέες που συζητούνται από τους νέους  στον Διάλογο που διενεργείται, ο Δήμος Καβάλας τα ασπάζεται και τα υλοποιεί. Χαρακτηριστικό είναι η αγορά σταθμών μέτρησης επιβλαβών αερίων στην περιοχή της Καβάλας, όπως και εργασίες που γίνονται στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων για την πρόσβαση σε αυτό ανθρώπων με ειδικές ικανότητες.

Περιμένουμε λοιπόν και τις φετινές εκδηλώσεις, και ελπίζουμε τέτοιες προσπάθειες να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του συνεδρίου όπως και οι χώροι διεξαγωγής του:

Διάλογος των Νέων 2019
Διάλογος των Νέων 2019

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...

Εικόνες από την 1η μέρα απαγόρευσης κυκλοφορίας (φωτογραφίες)

To Lockdown μπορεί να μην είναι το τελευταίο. Το σχέδιο της κυβέρνησης που μπορεί να “ανοιγοκλείνει” την αγορά και τις επιχειρήσεις.

Τα σπουδαία… αργούν ακόμα για την άρση των περιοριστικών μέτρων. Το σχέδιο “ακορντεόν” της κυβέρνησης που μπορεί να φέρει lockdown…...

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...