Έφυγε από την ζωή η αγαπημένη “Ντορίτα” από το “Ντόλτσε Βίτα” σε ηλικία μόλις 49 ετών

H γνωστή σε όλους μας “Ντορίτα” που έπαιζε την κόρη της Άννας Παναγιωτοπούλου στην σειρά ” Ντόλτσε Βίτα” Κατερίνα Ζιώγου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών, νικημένη από τον καρκίνο, πριν από 10 ημέρες και σήμερα το πρωί τελέστηκε το 9ημερο Μνημόσυνό της.

Εκτός από το Ντόλτσε Βίτα την είχαμε δει στις τηλεοπτικές σειρές «Safe sex», «Πήρα κόκκινα γυαλιά» και «Παππούδες εν δράσει». Η μεγάλη αγάπη της ήταν το θέατρο όπου κάθε χρόνο βρισκόταν στο σανίδι μέχρι και το 2017 όπου διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έκανε πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Έφυγε από την ζωή η αγαπημένη "Ντορίτα" από το "Ντόλτσε Βίτα" σε ηλικία μόλις 49 ετών
Από τα γυρίσματα της σειράς Ντόλτσε Βίτα

Για την Κατερίνα Ζιώγου και τη μάχη της με τον καρκίνο μίλησε στο marieclaire.gr η φίλη και συνάδελφος, Δήμητρα Στάικου με την οποία είχε και την τελευταία της συνεργασία στο θέατρο το 2017.

«Συναντηθήκαμε το 2017 για την παράσταση “Το φαινόμενο του θερμοκηπίου” στο θέατρο Κάτω από την Γέφυρα. Ξεκινήσαμε τις πρόβες και η Κατερίνα, σταμάτησε ξαφνικά, γιατί της πρώτο-παρουσιάστηκε το πρόβλημα υγείας. Λόγω του πρώτου όγκου που εμφανίστηκε, δεν μπορούσε να συνεχίσει κι έτσι αντικαταστάθηκε. Ήταν μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, αξιοπρεπής κι εξαιρετικά ευγενική. Θα τη θυμόμαστε έτσι»

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...