Εγκαίνια για το κατάστημα JYSK στην Καβάλα

Το πρωί της Πέμπτης (6/2) εγκαινιάστηκε στην Καβάλα το νέο κατάστημα της Jysk, με την δανέζικη εταιρία να φτάνει έτσι τα 32 καταστήματα στην Ελλάδα.

Η δανέζικη αλυσίδα ενισχύει το δίκτυό της και αναπτύσσεται συνεχώς σε πλήρη εφαρμογή του αρχικού στόχου των 40 καταστημάτων έως το τέλος του 2020, με βάση το πενταετές πλάνο που εκπονήθηκε το 2015, χρονιά εισόδου της Jysk στη χώρα μας.

Το επιτελείο της γνωστής αλυσίδας οικιακού εξοπλισμού βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για την επέκταση της δραστηριότητας.

Στην Καβάλα, το νέο κατάστημα, επιφάνειας 1.000 τ.μ., που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σάμου και Κεφαλληνίας στο Περιγιάλι.

Στα εγκαίνια του καταστήματος βρέθηκαν αρκετοί Καβαλιώτες, καθώς μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να βρουν επιλεγμένα προϊόντα της εταιρίας σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ οι πρώτοι 50 πελάτες που βρέθηκαν μπόρεσαν με αγορές άνω των 20 ευρώ να πάρουν δωροκάρτα αξίας επιπλέον 20 ευρώ, έχοντας τη δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουν σε επόμενη αγορά τους.

Την κορδέλα κατά την τελετή των εγκαινίων έκοψε ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Εγκαίνια για το κατάστημα JYSK στην Καβάλα

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...