Το νέο Βερούλειο, εγκαινιάσθηκε την Τρίτη 26 Αυγούστου (Φωτογραφίες)

Το γήπεδο της πόλης δόθηκε πάλι στο κοινό της Καβάλας μετά τις εργασίες ανακαίνισης του!

Το βράδυ της Τρίτης 26 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο γήπεδο της Καβάλας «Βερούλειο» παρουσία πλήθους κόσμου, των αρχών της πόλης (Κος Μουριάδης – Κα Τσανάκα, δημοτικοί σύμβουλοι), του βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Φ.Ν.Θ Κος Στέφανος. Δυστυχώς δεν παρευρέθηκε η ακοντίστρια Άννα Βερούλη όπου και το γήπεδο έχει το όνομά της.

Πριν τον αγιασμό πραγματοποιήθηκαν αγώνες λίγων λεπτών ο καθένας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των τριών σωματείων που φιλοξενούνται στο γήπεδο, προσφέροντας θέαμα στους παρευρισκόμενους.
Το νέο Βερούλειο έχει ανακαινιστεί ριζικά (αν και έχουν μείνει κάποια σημεία που ακόμα θέλουν εργασίες για να τελειώσουν, όπως τα σημεία που είναι ανάμεσα στις κερκίδες και το γήπεδο) και περιλαμβάνει ένα κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, και τέσσερα βοηθητικά μικρά γήπεδα όλα με νέο χλοοτάπητα. Επίσης οι πυλώνες φωτισμού αλλάχθηκαν, και οι κερκίδες ανακαινίσθηκαν και τοποθετήθηκαν καθίσματα, ενώ και η περίφραξη του χώρου είναι εντελώς καινούργια.

Εμείς να ευχηθούμε το νέο γήπεδο να αναδείξει τα στοιχεία των νέων αθλητών δημιουργώντας καλούς ποδοσφαιριστές και ανθρώπους, και να γίνει πόλος έλξης της νεολαίας της πόλης της Καβάλας!

Δείτε τις φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

Φωτογραφίες: Ηλίας Κοτσιρέας

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...