Το νέο Βερούλειο, εγκαινιάσθηκε την Τρίτη 26 Αυγούστου (Φωτογραφίες)

Το γήπεδο της πόλης δόθηκε πάλι στο κοινό της Καβάλας μετά τις εργασίες ανακαίνισης του!

Το βράδυ της Τρίτης 26 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο γήπεδο της Καβάλας «Βερούλειο» παρουσία πλήθους κόσμου, των αρχών της πόλης (Κος Μουριάδης – Κα Τσανάκα, δημοτικοί σύμβουλοι), του βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Φ.Ν.Θ Κος Στέφανος. Δυστυχώς δεν παρευρέθηκε η ακοντίστρια Άννα Βερούλη όπου και το γήπεδο έχει το όνομά της.

Πριν τον αγιασμό πραγματοποιήθηκαν αγώνες λίγων λεπτών ο καθένας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των τριών σωματείων που φιλοξενούνται στο γήπεδο, προσφέροντας θέαμα στους παρευρισκόμενους.
Το νέο Βερούλειο έχει ανακαινιστεί ριζικά (αν και έχουν μείνει κάποια σημεία που ακόμα θέλουν εργασίες για να τελειώσουν, όπως τα σημεία που είναι ανάμεσα στις κερκίδες και το γήπεδο) και περιλαμβάνει ένα κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, και τέσσερα βοηθητικά μικρά γήπεδα όλα με νέο χλοοτάπητα. Επίσης οι πυλώνες φωτισμού αλλάχθηκαν, και οι κερκίδες ανακαινίσθηκαν και τοποθετήθηκαν καθίσματα, ενώ και η περίφραξη του χώρου είναι εντελώς καινούργια.

Εμείς να ευχηθούμε το νέο γήπεδο να αναδείξει τα στοιχεία των νέων αθλητών δημιουργώντας καλούς ποδοσφαιριστές και ανθρώπους, και να γίνει πόλος έλξης της νεολαίας της πόλης της Καβάλας!

Δείτε τις φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

Φωτογραφίες: Ηλίας Κοτσιρέας

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Λίγο πιο ελαστικά φαίνεται ότι θα είναι από το Πάσχα που περάσαμε τα φετινά Χριστούγεννα. Στο γιορτινό τραπέζι θα μπορούν...

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...