Εγκωμιαστικά σχόλια Μπιλ Γκέιτς για την πρωτοβουλία «Greece from Home»

Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια, σε δικτυακή συζήτηση, λέγοντας ότι η πλατφόρμα για την εξ αποστάσεως γνωριμία με την ελληνική κουλτούρα είναι μια «λαμπρή πρωτοβουλία» και ένα μοναδικό δείγμα προσαρμοστικότητας την εποχή του κορονοϊού.

Πάνω λοιπόν στην συζήτηση ανέφερε: “Ας δούμε τον τουρισμό – ο τουριστικός κλάδος είναι σίγουρα ένας από τους πιο έντονα πληγείσες από την πανδημία. Αλλά ίσως μπορείτε να μάθετε πολλά για την διαχείρηση της κρίσης από την ιστοσελίδα “Greecefromhome”, μια λαμπρή πρωτοβουλία του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με την Google.”

Ο Μπιλ Γκέιτς δεν έμεινε εκεί αλλά ανέπτυξε και τα κύρια χαρακτηριστικά του “Greecefromhome”: “Αυτός ο ιστότοπος βασίζεται σε εργαλεία μάρκετινγκ περιεχομένου: περιλαμβάνοντας και αναπτύσσοντας εξαιρετικό περιεχόμένο στο διαδίκτυο για τη δημιουργία σχέσεων με δυνητικούς πελάτες. Μέσω βίντεο του YouTube και άλλου περιεχομένου, οι δημιουργοί της πλατφόρμας δίνουν στους θεατές την ευκαιρία να περιηγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, να βιώσουν τα τοπία της χώρας, να κάνουν περιηγήσεις ή να επισκεφθούν εικονικά εστιατόρια”.

Και συνεχίζοντας την αναφορά του είπε: “Τουλάχιστον, είναι ένας όμορφος τρόπος να διατηρηθεί η επαφή με τους εν δυνάμει επισκέπτες μέχρι να έρθει η στιγμή που θα μπορούν να ταξιδέψουν ξανά”.

“Ακόμα κι αν η επιχείρησή σας δεν ανήκει στον τουρισμό, εύχομαι ότι αυτό το εργαλείο θα σας γεννήσει ιδέες. Το κλειδί είναι να ανακατευθύνετε τις προσπάθειές σας και να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας”. Είπε συνεχίζοντας τον λόγο του ουσιαστικά χαρακτηρίζοντας το Greecefromhome ένα εργαλείο που μπορεί να δώσει ιδέες για δυνατότητα επαφής και ανάπτυξης με πελάτες που αυτή την στιγμή ουσιαστικά είναι αποκομμένοι από την κοινωνικότητα.

Στο τέλος είπε πως ο κόσμος άλλαξε και πως πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα: “Είναι πολύ πιθανόν αυτός ο τρόπος ζωής να συνεχίσει να υπάρχει για καιρό. Και όσο ταχύτερα προσαρμστούμε σε αυτό το γεγονός, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα της επιχείρησής σας να επιβιώσει και ενδεχομένως να ευδοκιμήσει”.

Πηγή: inc.com | Φωτογραφία: Ηλίας Κοτσιρέας, Intime News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...