Εικόνες του πλανήτη που “κόβουν την ανάσα” από την Google Earth View

Όλοι θα έχουμε σκεφτεί πως μπορεί ο πλανήτης μας να μοιάζει από ψηλά. Με την βοήθεια της τεχνολογίας έχουμε πάρει μία γεύση και όσο αυτή εξελίσσεται τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στο να γνωρίσουμε κάθε γωνιά της γης από φωτογραφίες που… κόβουν την ανάσα.

Μια θέα από τα πιο μαγευτικά τοπία του πλανήτη έτσι όπως φαίνονται από το διάστημα αποκαλύπτουν οι 1.000 νέες φωτογραφίες που ανέβασε η υπηρεσία Google Earth View.

Με την προσθήκη των νέων φωτογραφιών, το αρχείο της Google Earth View ανέρχεται πλέον σε 2.5000 τοπία από όλον τον πλανήτη, ενώ η ποιότητα των νέων εικόνων έχει βελτιστοποιηθεί για οθόνες υψηλής ανάλυσης 4Κ με φωτεινότερα χρώματα και ευκρινέστερες εικόνες.

Πέρα από wallpapers και screensavers, οι εικόνες μπορούν να ιδωθούν και ως μια διαδραστική έκθεση μέσω του Google Earth Voyager ή μπορείτε ακόμη να τις «κατεβάσετε» στον υπολογιστή σας.

Μάλιστα η Google δημιούργησε ένα extension στο Chrome που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να δείτε τις εικόνες.

Εξερευνήστε ολόκληρη τη συλλογή στο  Google Earth View

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...