Εμφανής η μείωση της αεροπορικής κίνησης | Video από την Αγγλία

Μεγάλες πλέον αεροπορικές εταιρίες ζητούν κρατική ενίσχυση για να επιβιώσουν την μέρα που θα έχει φύγει το “πρώτο κύμα” όπως ευρέως λέγεται πια της πανδημίας. Εμφανής η μείωση της αεροπορικής κίνησης μέσα από video.

Αεροπορικές ενώσεις, των οποίων τα μέλη περιλαμβάνουν τις Rolls-Royce Holdings, το αεροδρόμιο Heathrow και τη British Airways, υποστηρίζουν ότι ενώ «άλλες χώρες ενεργούν αποφασιστικά, με άνευ προηγουμένου οικονομική στήριξη σε αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, … οι κλάδοι της αεροπορίας, της αεροδιαστημικής και του τουρισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο κινδυνεύουν να παραμείνουν σε βαθιά ύφεση ».

Να θυμίσουμε πως το ίδιο πρόβλημα έχει η Air France και η KLM, ενώ δεν γίνεται καμμία πτήση της Germanwinds θηγατρική εταιρία της Lufthansa.

Δείτε το βίντεο από το Sky News

στο αριστερό μέρος φαίνεται η κίνηση στις 10 Απριλίου 2019 και στο δεξί μέρος η κίνηση στις 8 Απριλίου 2020

με πληροφορίες από το Sky News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...