Ένα αεροδρόμιο που όσοι αγαπούν τα σκυλιά θα ήθελαν να πάνε

Οι περισσότεροι έχουμε ταξιδέψει με αεροπλάνο. Σε πολλές όμως περιπτώσεις η πτήση έχει καθυστέρηση και αναγκαζόμαστε στην καλύτερη περίπτωση να κάνουμε μία βόλτα στα καταστήματα του αεροδρομίου περιμένοντας τους υπαλλήλους να φωνάξουν από τα μεγάφωνα για επιβίβαση. Στη χειρότερη περίπτωση (και για τους ποιο προετοιμασμένους) στρώνουμε έναν υπνόσακο στον χώρο αναμονής κι ελπίζουμε να μην μας πάρει ο ύπνος. Κάποιοι όμως έχουνε μεριμνήσει ώστε η διάθεσή μας να φτιάξει.

Το Σαν Φρανσίσκο μπορεί να… πέφτει λίγο μακριά, ωστόσο είναι μια καλή ιδέα το παρακάτω που θα διαβάσετε να το υιοθετήσουν και σε άλλα αεροδρόμια του πλανήτη. Ο λόγος για την «Ταξιαρχία της κουνιστής ουράς». Σύμφωνα και με το Washington Post, αποτελείται από 22 φιλικά σκυλιά και την Λιλού, ένα οικόσιτο γουρούνι θεραπείας, που περιδιαβαίνουν τους διαδρόμους, φτιάχνοντας την διάθεση των επιβατών και των συγγενών τους, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τα άγχη τους.

Το αεροδρόμιο συνεργάζεται για το πρωτότυπο αυτό πρότζεκτ με την Φιλοζωική Κοινότητα του Σαν Φρανσίσκο κατά της βίας στα ζώα. Πολλά από τα τετράποδα έχουν γίνει τόσο δημοφιλή που έχουν πια δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.  

Το πρόγραμμα ξεκίνησε πιλοτικά από το 2013 με έξι ζώα. Η Λιλού, το οικόσιτο γουρούνι, προστέθηκε στην ομάδα αργότερα, ενώ έχει το πλεονέκτημα πως είναι «υπο-αλλεργική».

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν βρεθεί κάποιος στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο θα το θυμάται για αρκετό καιρό και θα περάσει ευχάριστα την ώρα της αναμονής του.

Ένα αεροδρόμιο που όσοι αγαπούν τα σκυλιά θα ήθελαν να πάνε

Φωτογραφίες SFO Wag Brigade

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Στις 7 Μαΐου η τελευταία υπερπανσέληνος του 2020 με το γλυκό όνομα “Super Flower Moon”

Καβάλα: νέες αρχαιολογικές ανακαλύψεις με άγνωστο δημόσιο κτήριο της αρχαιότητας αλλά και δρόμοι προς το θέατρο των Φιλίππων

Ένα μεγάλο οικοδόμημα, που το μέγεθός του το ανάγει στην κατηγορία των δημοσίων κτηρίων και για το οποίο μέχρι σήμερα...

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...