Ένα αεροδρόμιο που όσοι αγαπούν τα σκυλιά θα ήθελαν να πάνε

Οι περισσότεροι έχουμε ταξιδέψει με αεροπλάνο. Σε πολλές όμως περιπτώσεις η πτήση έχει καθυστέρηση και αναγκαζόμαστε στην καλύτερη περίπτωση να κάνουμε μία βόλτα στα καταστήματα του αεροδρομίου περιμένοντας τους υπαλλήλους να φωνάξουν από τα μεγάφωνα για επιβίβαση. Στη χειρότερη περίπτωση (και για τους ποιο προετοιμασμένους) στρώνουμε έναν υπνόσακο στον χώρο αναμονής κι ελπίζουμε να μην μας πάρει ο ύπνος. Κάποιοι όμως έχουνε μεριμνήσει ώστε η διάθεσή μας να φτιάξει.

Το Σαν Φρανσίσκο μπορεί να… πέφτει λίγο μακριά, ωστόσο είναι μια καλή ιδέα το παρακάτω που θα διαβάσετε να το υιοθετήσουν και σε άλλα αεροδρόμια του πλανήτη. Ο λόγος για την «Ταξιαρχία της κουνιστής ουράς». Σύμφωνα και με το Washington Post, αποτελείται από 22 φιλικά σκυλιά και την Λιλού, ένα οικόσιτο γουρούνι θεραπείας, που περιδιαβαίνουν τους διαδρόμους, φτιάχνοντας την διάθεση των επιβατών και των συγγενών τους, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τα άγχη τους.

Το αεροδρόμιο συνεργάζεται για το πρωτότυπο αυτό πρότζεκτ με την Φιλοζωική Κοινότητα του Σαν Φρανσίσκο κατά της βίας στα ζώα. Πολλά από τα τετράποδα έχουν γίνει τόσο δημοφιλή που έχουν πια δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.  

Το πρόγραμμα ξεκίνησε πιλοτικά από το 2013 με έξι ζώα. Η Λιλού, το οικόσιτο γουρούνι, προστέθηκε στην ομάδα αργότερα, ενώ έχει το πλεονέκτημα πως είναι «υπο-αλλεργική».

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν βρεθεί κάποιος στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο θα το θυμάται για αρκετό καιρό και θα περάσει ευχάριστα την ώρα της αναμονής του.

Ένα αεροδρόμιο που όσοι αγαπούν τα σκυλιά θα ήθελαν να πάνε

Φωτογραφίες SFO Wag Brigade

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...