Ενδιαφέρον Καναδού επενδυτή για τον ΑΟΚ – Που βρίσκονται οι συζητήσεις

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν φήμες για υποψήφιο επενδυτή στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟΚ. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει αυτές τις φήμες, δηλαδή ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το «καραβάκι».

Ο λόγος για τον Καναδό με Ιρανική καταγωγή Alex Haditaghi, ο οποίος έχει ποικίλες ασχολίες στον Καναδά. Η βασική του φέρεται να είναι των τραπεζικών συναλλαγών. Ο Haditaghi βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Ανθή Καραγιάννη» ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΑΟΚ με τα Τρίκαλα. Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ασχοληθεί και με επενδύσεις στον τουριστικό τομέα και στην Χαλκιδική.

Ο Alex Haditaghi ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας με την αγορά γης για τη δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ ενθουσιάστηκε με την ιδέα εμπλοκής του με τους «αργοναύτες» οδηγώντας την ομάδα στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Ενδιαφέρον Καναδού επενδυτή για τον ΑΟΚ – Που βρίσκονται οι συζητήσεις

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπάρχει επίσημη πρόταση στους ανθρώπους της ΠΑΕ Καβάλας και ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξει απάντηση από πλευράς διοικούσας επιτροπής.

Η επιστολή του Alexander Haditaghi προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Αξιότιμε Πρόεδρε,

Μετά την πολύωρη και γόνιμη συνάντηση που είχαμε με εσάς και τους λοιπούς μετόχους της εταιρίας κ.κ. Κατσαμακίδη Αντώνιο και Αντωνίου Αντώνιο, κατά την οποία σας εξέθεσα τον ενδιαφέρον μου για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, ενδεχομένως και με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έχοντας αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟ Καβάλα σας ζητώ να με ενημερώσετε, ως κάτοχοι των μετοχών, για την τελική σας απόφαση σχετικά με τον προτεινόμενο από εσάς τρόπο συνεργασίας μας προκειμένου να μου δοθεί η δυνατότητα να σταθώ αρωγός και βασικός παράγων (ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο σύμφωνα με τις περί αδειοδότησης απαιτήσεις της ΕΕΑ) στη προσπάθεια προόδου τόσο της ομάδας όσο και των αθλητικών πραγμάτων της Καβάλας».

Ενδιαφέρον Καναδού επενδυτή για τον ΑΟΚ – Που βρίσκονται οι συζητήσεις

Μέσω Καβαλιώτη συνεργάτη του έδειξε ενδιαφέρον για τον ΑΟΚ. Ο δικηγόρος Μάκης Κεβρεκάκης τον εκπροσωπεί στην πόλη, την οποία έχει επισκεφθεί και στο πρόσφατο παρελθόν.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...