Επίσκεψη Ν. Παναγιωτόπουλου στην ΕΑΒ όπου και του παρουσιάστηκε το πρώτο αναβαθμισμένο F-16 Viper (εικόνες)

Στο πρώτο Ελληνικό αεροσκάφος F-16 το οποίο και αναβαθμίστηκε στην εκδοχή Viper στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απογειωθεί για τις ΗΠΑ, όπου θα υποστεί εκτεταμένο τεχνικό έλεγχο, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τανάγρα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επίσης ενημερώθηκε για τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, με έμφαση στο πρόγραμμα αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε Viper αλλά και των μεταγωγικών C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην ενημέρωση στον υπουργό συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΒ, Ιωάννης Κούτρας, ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτριος Παπακώστας και ο αντιπρόεδρος Διεθνών Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων της Lockheed Martin Aeuronautics International, Ντένης Πλέσσας. Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε στην επίσκεψή του ο γενικός διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, αντιπτέραρχος (ε.α.) Θεόδωρος Λάγιος. Μετά την συνάντηση, ο κ. Παναγιωτόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής της ΕΑΒ και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε τα θετικά σχόλιά του, για την ΕΑΒ επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει στην υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ίδιος μετά την επίσκεψή του έγραψε στο twitter

Φωτογραφίες: Intime News / ΥΠ.ΕΘ.Α

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...