Έρχεται κύμα ψύχους… οι προβλέψεις για την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή.

Όλο και συγκλίνουν τα μετεωρολογικά μοντέλα πως το Σαββατοκύριακο που έρχεται (13-14 Φεβρουαρίου) θα έρθει στην περιοχή μας σφοδρό κύμα ψύχους από την ηπειρωτική Ευρώπη. Ακόμα δεν είναι σίγουρο το πόσο θα διαρκέσει η κακοκαιρία και που θα χτυπήσει πιο έντονα αλλά εμείς ψάξαμε για εσάς σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα που υπάρχουν και μοιραζόμαστε μαζί σας όσα ενδιαφέροντα βρήκαμε.

Τι λέει το Accuwheather

Όσον αφορά την Καβάλα δείχνει χιονόπτωση το βράδυ του Σαββάτου 13/02 και την Κυριακή στις 14/02 συνολικά 1.7εκ και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που το βράδυ της Κυριακής θα φτάσουν μέχρι και τους -3 βαθμούς κελσίου.

Έρχεται κύμα ψύχους... οι προβλέψεις για την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή.
Πρόγνωση του acciwheather για την Καβάλα το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου

Όσον αφορά τις κοντινές πόλεις δίνει στην Ξάνθη (που χιονίζει σπάνια) 0.5εκ χιονιού, στην Δράμα δεν δείχνει καθόλου χιονόστρωση αλλά πολύ κρύο μέχρι -5 βαθμούς κελσίου, στην Κομοτηνή καθόλου χιόνι αλλά επίσης -5 βαθμούς κελσίου. Τέλος για την Θεσσαλονίκη δίνει 1.2εκ χιονιού.

Τι δείχνουν τα πρώτα προγνωστικά του meteo.gr

Τα προγνωστικά του meteo φτάνουν και μέχρι την Κυριακή 14/02 τα ξημερώματα, και εκ τούτου δεν μας δείχνει σαφή εικόνα για το τι θα συμβεί την Κυριακή αλλά όπως βλέπετε και στην φωτογραφία δείχνει σαφώς χιονόπτωση στην πόλη της Καβάλας το πρωί του Σαββάτου αλλά και διαστήματα με ήλιο.

Έρχεται κύμα ψύχους... οι προβλέψεις για την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή.

Τι αναφέρουν τα προγνωστικά του Wheather.com

To wheather μέχρι στιγμής δείχνει την πιο έντονη χιονόπτωση στην Καβάλα η οποία αγγίζει τα 4-5εκ για το Σάββατο και την Κυριακή και θερμοκρασία έως και -4 βαθμούς κελσίου και με πιθανότητα χιονιού στο 50%

Έρχεται κύμα ψύχους... οι προβλέψεις για την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή.
H πρόγνωση για την Καβάλα για τις 13-14 Φεβρουαρίου

Το wheather επίσης δίνει χιόνι την Κυριακή και στην Δράμα 3εκ, και στην Ξάνθη 2εκ καθώς και 40% πιθανότητα στην Κομοτηνή για 2-3εκ χιόνι.

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας τις παρουσιάσουμε όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο.

Κεντρική φωτογραφία: Το Περιγιάλι στο πέρασμα της Αριάδνης / Ηλίας Κοτσιρέας

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

Ετικέτες:

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...