Εθελοντική αιμοδοσία σε Καβάλα και Θάσο

Σε περίοδο κατά την οποία οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ο δήμος Καβάλας, το Νοσοκομείο Καβάλας και ο Ιατρικός Σύλλογος διοργάνωσαν τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Καπνεργάτη, στο ισόγειο της Δημοτικής Καπναποθήκης.

Αρκετοί Καβαλιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ κατά την όλη διαδικασία υπήρχε σχολαστική τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας και προφύλαξης από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η αιμοδοτική προσπάθεια θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 κατά τις ώρες 09:00-14:30 στο ισόγειο της Δημοτικής Καπναποθήκης στην πλατεία Καπνεργάτη, ενώ οι αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται καθημερινά κατά τις ώρες 08:30-13:30 και Σάββατο και Κυριακή 10:00-12:00 στον χώρο της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καβάλας.

Σημειώνεται ότι για την αιμοδοσία στο Νοσοκομείο υπάρχει υπάρχει ξεχωριστή είσοδος.

Αιμοδοσία και στη Θάσο

Εθελοντική αιμοδοσία σε Καβάλα και Θάσο

Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη προσπάθεια και στο νησί της Θάσου στο αγροτικό ιατρείο των Λιμεναρίων κατά τις ώρες 09:00-13:00 από την αιμοδοσία Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας με κάθε ασφάλεια και προφύλαξη.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...