Εθελοντική αιμοδοσία σε Καβάλα και Θάσο

Σε περίοδο κατά την οποία οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ο δήμος Καβάλας, το Νοσοκομείο Καβάλας και ο Ιατρικός Σύλλογος διοργάνωσαν τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Καπνεργάτη, στο ισόγειο της Δημοτικής Καπναποθήκης.

Αρκετοί Καβαλιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ κατά την όλη διαδικασία υπήρχε σχολαστική τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας και προφύλαξης από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η αιμοδοτική προσπάθεια θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 κατά τις ώρες 09:00-14:30 στο ισόγειο της Δημοτικής Καπναποθήκης στην πλατεία Καπνεργάτη, ενώ οι αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται καθημερινά κατά τις ώρες 08:30-13:30 και Σάββατο και Κυριακή 10:00-12:00 στον χώρο της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καβάλας.

Σημειώνεται ότι για την αιμοδοσία στο Νοσοκομείο υπάρχει υπάρχει ξεχωριστή είσοδος.

Αιμοδοσία και στη Θάσο

Εθελοντική αιμοδοσία σε Καβάλα και Θάσο

Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη προσπάθεια και στο νησί της Θάσου στο αγροτικό ιατρείο των Λιμεναρίων κατά τις ώρες 09:00-13:00 από την αιμοδοσία Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας με κάθε ασφάλεια και προφύλαξη.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...