Ευχαριστήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη για την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού

Η Μήδεια ήρθε, έδειξε τα δόντια της και παραμένει με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οι οποίες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή από πεζούς και οδηγούς τις επόμενες ημέρες. Την ώρα όμως που χιόνιζε όλοι οι κεντρικοί δρόμοι μείνανε ανοιχτοί και για αυτό το λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε τις προηγούμενες μέρες όλος ο μηχανισμός της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το ανθρώπινο δυναμικό των ανωτέρω υπηρεσιών που με συνεχείς παρεμβάσεις, ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή μας τις δύο τελευταίες ημέρες.
Με σχεδιασμό, προγραμματισμό, μεθοδικότητα και με αυτοθυσία παρείχαμε οδική ασφάλεια και προσβασιμότητα σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού της Καβάλας.
Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και των οδηγών. Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου θα συνεχίσει να είναι διαρκώς παρούσα, όπου απαιτείται και χρειαστεί.”

Κώστας Αντωνιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Ευχαριστήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη για την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...