Ευχαριστήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη για την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού

Η Μήδεια ήρθε, έδειξε τα δόντια της και παραμένει με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οι οποίες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή από πεζούς και οδηγούς τις επόμενες ημέρες. Την ώρα όμως που χιόνιζε όλοι οι κεντρικοί δρόμοι μείνανε ανοιχτοί και για αυτό το λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε τις προηγούμενες μέρες όλος ο μηχανισμός της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το ανθρώπινο δυναμικό των ανωτέρω υπηρεσιών που με συνεχείς παρεμβάσεις, ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή μας τις δύο τελευταίες ημέρες.
Με σχεδιασμό, προγραμματισμό, μεθοδικότητα και με αυτοθυσία παρείχαμε οδική ασφάλεια και προσβασιμότητα σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού της Καβάλας.
Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και των οδηγών. Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου θα συνεχίσει να είναι διαρκώς παρούσα, όπου απαιτείται και χρειαστεί.”

Κώστας Αντωνιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Ευχαριστήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη για την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...