Φωτίστηκαν οι πυραμίδες με μηνύματα συμπαράστασης εν μέσω πανδημίας (video)

Οι αρχές της Αιγύπτου φώτισαν τις πυραμίδες με συγκινητικά μηνύματα στήριξης για όλο τον κόσμο, όπως “stay home, stay safe, thank you to those keeping us safe” και το “all united”.

Στο video που ανέρτησε το bloomberg μιλάει ο Mustafa Waziri ο οποίος είναι πρόδρος του ανωτάτου συμβουλίου αρχαιοτήτων της Αιγύπτου λέγοντας: “Το πρώτο μήνυμα για όλο τον κόσμο από την Αίγυπτο, από όλους τους Αιγύπτιους είναι μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς και θα σας δούμε στην Αίγυπτο. Το δεύτερο μήνημα που θα ήθελα να μεταφέρω όχι μόνο εγώ αλλά και όλος ο Αιγυπτιακός λαός είναι οι ευχαριστίες για όλο το ιατρικό προσωπικό και την πολύτιμη βοήθειά τους να μας έχουν όλους ασφαλείς”.

Στην συνέχεια μίλησε ο Khaled Al-Anany υπουργός τουρισμού της χώρας αναφέροντας πως “κλείσαμε τις διεθνείς πτήσεις και τα ξενοδοχεία της χώρας μας, δεν κοιτάξαμε τις οικονομικές επιπτώσεις αν και ξέρουμε πως χάνουμε δισεκατομμύρια δολάρια. Προέχει όμως η υγεία των πολιτών αλλά και των τουριστών μας.”

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφία: Fodors Travel Guide

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...