Φωτίστηκαν οι πυραμίδες με μηνύματα συμπαράστασης εν μέσω πανδημίας (video)

Οι αρχές της Αιγύπτου φώτισαν τις πυραμίδες με συγκινητικά μηνύματα στήριξης για όλο τον κόσμο, όπως “stay home, stay safe, thank you to those keeping us safe” και το “all united”.

Στο video που ανέρτησε το bloomberg μιλάει ο Mustafa Waziri ο οποίος είναι πρόδρος του ανωτάτου συμβουλίου αρχαιοτήτων της Αιγύπτου λέγοντας: “Το πρώτο μήνυμα για όλο τον κόσμο από την Αίγυπτο, από όλους τους Αιγύπτιους είναι μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς και θα σας δούμε στην Αίγυπτο. Το δεύτερο μήνημα που θα ήθελα να μεταφέρω όχι μόνο εγώ αλλά και όλος ο Αιγυπτιακός λαός είναι οι ευχαριστίες για όλο το ιατρικό προσωπικό και την πολύτιμη βοήθειά τους να μας έχουν όλους ασφαλείς”.

Στην συνέχεια μίλησε ο Khaled Al-Anany υπουργός τουρισμού της χώρας αναφέροντας πως “κλείσαμε τις διεθνείς πτήσεις και τα ξενοδοχεία της χώρας μας, δεν κοιτάξαμε τις οικονομικές επιπτώσεις αν και ξέρουμε πως χάνουμε δισεκατομμύρια δολάρια. Προέχει όμως η υγεία των πολιτών αλλά και των τουριστών μας.”

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφία: Fodors Travel Guide

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...