Η φωτογράφιση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του κυπέλου

Για έκτη φορά στην ιστορία της η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ Mateco βρέθηκε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάχθηκε στην Βέροια πανηγυρίζοντας τον τέταρτο της τίτλο. Η αρχή έγινε το 2014 και πάλι στη Βέροια, όταν ο Δικέφαλος επικράτησε με 22-20 της Αναγέννησης Άρτας, ακολούθησε το 2016 στην Μίκρα και το 2019 στην Άρτα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τις τέσσερις κατακτήσεις αφήνει πλέον πίσω της τον Αθηναϊκό που έχει τρεις και κατάφερε να «πιάσει» στη λίστα της «χρυσής βίβλου» την Ορμή Πατρών που έχει επίσης τέσσερα κύπελλα. 

Ο ΠΑΟΚ έχει και δύο χαμένους τελικούς το 2015 και το 2018 σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη. Πολυνίκης του θεσμού παραμένει η Αναγέννηση Άρτας με 10 κατακτήσεις, με την ΓΕ Βέροιας να ακολουθεί με 7 και τη Νέα Ιωνία με 4.

Μετά από τους πανηγυρισμούς στο γήπεδο της Βέροιας ήρθε η ώρα να κάνουν οι νικήτριες βόλτα στον Λευκό Πύργο και να φωτογραφηθούν με το κύπελλο στα χέρια! Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Φωτογραφίες: Μιχαλόπουλος Κώστας | Intime Sports

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...