Για τα μάτια σας μόνο…

Ένα άρθρο ομορφιάς από την Μαριαλένα Λαβαντσιώτου. Τα μάτια είναι σημείο αναφοράς στο πρόσωπο σας και ο πιο εκφραστικός τρόπος να δείξετε την προσωπικότητα σας!

Για τα μάτια σας μόνο...

«Ο καθρέφτης της ψυχής» λένε…και όχι άδικα καθώς απο τα μάτια διαβάζουμε όλα τα συναισθήματα.

Τραβήξτε όλη την προσοχή στα μάτια σας, τονίζοντας το σχήμα τους! Με σωστή καθοδήγηση και τεχνογνωσία, μπορείτε να αλλάξετε σχήμα, μέγεθος, να αυξήσετε ή να μειώσετε την απόσταση μεταξύ τους. Χρησιμοποιώ πάντα κονσιλερ. Εκτός απο κάλυψη, μου προσφέρει αναλλοίωτο μακιγιάζ όλη μέρα.

Ακόμη και στις πιο ξεκούραστες ημέρες μου, το προτιμώ καθώς φωτίζει το βλέμμα και την περιοχή επάνω απο τα ζυγωματικά. Οι κυρίες που φορούν γυαλιά οράσεως…θα δικαιολογήσουν αυτή μου την συνήθεια.

Δεν χρειάζονται πολλές σκιές ματιών…Μια μονο αρκεί! Αυτός είναι ένας γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε λάμψη στο βλέμμα σας!

  • Για φυσικό look χρησιμοποιήστε μια σκιά σε απαλή απόχρωση. Για εντυπωσιακό αποτέλεσμα, έντονο χρώμα. Εάν πάλι θέλετε μοντέρνο στυλ, παίξτε με περισσότερα χρώματα.
  • Χαρίστε έμφαση, βάθος, αισθησιασμό! Δώστε σχήμα περιγράφοντας τα μάτια σας επιδέξια με μολύβι ματιών ή το αγαπημένο μου…eyeliner!
  • Με μερικές στρώσεις μάσκαρα δώστε καμπύλες, όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σας και παρατηρήστε τα μάτια σας να ζωντανεύουν!
  • Δεν παραλειπουμε να σχηματίσουμε τα φρύδια μας, που αποτελούν την κορνίζα των ματιών μας!

Καθημερινή λύση αποτελεί το μακιγιάζ τους με μολύβια φρυδιών ή τις σύγχρονες και εύχρηστες μάσκαρα φρυδιών. Μέθοδοι όπως η ημιμόνιμη βαφή, θα σας γλιτώσει καθημερινό χρόνο για 6-8 βδομάδες περίπου.

Πως θα έδειχναν τα μάτια μας χωρίς φροντίδα;

Θα το υποστηρίζω μέχρι τέλους πως ο καθαρισμός και ενυδάτωση είναι τα όπλα μας στην μάχη με τον χρόνο! Η ενυδάτωση στην ευαίσθητη και πιο λεπτή επιδερμίδα του σώματος μας, είναι απαραίτητο να ξεκινά απο την νεαρή ηλικία των 20 χρόνων! Μην επαναπαυεστε….προσέχουμε για να έχουμε. Έπειτα απο επίμονη έρευνα μου, κατέληξα πως το καλύτερο καθαριστικό για το πρόσωπο και ιδιαίτερα για τα μάτια, είναι τα μικελικά νερά (γνωστό ως micellar). Δεν ερεθίζουν και απομακρύνουν και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Προστασία και πρόληψη είναι η βάση μας και την οφείλουμε στον εαυτό μας! Τα υπόλοιπα είναι παιχνίδι, έμπνευση και δημιουργία…

Φιλικά, Μαριαλένα Λαβαντσιώτου

Για τα μάτια σας μόνο...

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Στις 7 Μαΐου η τελευταία υπερπανσέληνος του 2020 με το γλυκό όνομα “Super Flower Moon”

Καβάλα: νέες αρχαιολογικές ανακαλύψεις με άγνωστο δημόσιο κτήριο της αρχαιότητας αλλά και δρόμοι προς το θέατρο των Φιλίππων

Ένα μεγάλο οικοδόμημα, που το μέγεθός του το ανάγει στην κατηγορία των δημοσίων κτηρίων και για το οποίο μέχρι σήμερα...

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...