Η Ελλάδα η χώρα με που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος το 2020 σύμφωνα τους Ολλανδούς!

Η Ελλάδα κέρδισε πρόσφατα σύμφωνα με τον ετήσιο έγκυρο διαγωνισμό που διεξάγετε κάθε Ιανουάριο Reisgraag Travel Award της Ολλανδίας, ως η χώρα η οποία αποτελεί τον καλύτερο προορισμό που θα πρέπει να επισκεφθεί κάποιος σε όλο τον κόσμο το 2020.

Η Ελλάδα κέρδισε με συνολική βαθμολογία που ανήλθε στην τάξη του 8,4 στα 10, πράγμα που σημαίνει αυτόματα ότι είναι η πρώτη χώρα που θέλουν να επισκεφθούν οι Ολλανδοί όταν σχεδιάζουν διακοπές για το 2020.

Ο αριθμός των Ολλανδών επισκεπτών στην Ελλάδα ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο το 2019, με την Κρήτη ως τον πιο προτιμώμενο προορισμό. Το νησί αυτό ακολουθούσε η Κως, η Ζάκυνθος, η Ρόδος και η Κέρκυρα ως προτιμώμενα τουριστικά σημεία, ενώ άλλοι αγαπημένοι προορισμοί ήταν η Σάμος, η Λέσβος, η Κάρπαθος και η Χαλκιδική.

και το βραβείο Best Nightlife

Η Ελλάδα κέρδισε επίσης το κορυφαίο βραβείο στην κατηγορία “Best Nightlife”. Οι επισκέπτες που ήρθαν στην Ελλάδα το 2019 την βαθμολόγησαν με μέσο όρο 7,8 στα δέκα σε πάνω από 7.600 κριτικές που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του Reisgraag.nl.

Με την τελετή που γίνεται κάθε χρόνο τον Ιανουάριο, πρόκειται για το πέμπτο βραβείο Reisgraag για το χώρα μας από τότε που άρχισε να διενεργείτε ο διαγωνισμός.

Με βάση τα σχόλια που έλαβε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, οι λέξεις “Διασκέδαση”, “Διασκέδαση” και “Αναψυχή” ήταν οι τρεις πρώτες λέξεις που χρησιμοποίησαν οι ταξιδιώτες όταν περιγράφουν την Ελλάδα σε online κριτικές. Αυτό οδήγησε στην ονομασία της Ελλάδας ως τον καλύτερο προορισμό σε ολόκληρο τον κόσμο για τη “Διασκέδαση και την έξοδο” στην ολλανδική ιστοσελίδα τουρισμού Reisgraag.nl. Αυτό το αποτέλεσμα καταγράφεται επίσης σε μια έρευνα όλων των που μετράει την διασκέδαση σε χώρες από όλο τον κόσμο, όπου η νυχτερινή ζωή της πατρίδας μας έπιασε το εντυπωσιακό νούμερο 8.6 από τα 10.

Ο Νικόλαος Πλεξίδας, ο Πρέσβης της Ελλάδας στις Κάτω Χώρες, επεσήμανε με τις παρατηρήσεις του στην εκδήλωση «Ότι στην χώρα μου υπάρχουν πολλά μπαρ με ζεστή ατμόσφαιρα και πολλά παραλιακά μπαρ όπου σε συνδυασμό με την μουσική αποδείχθηκαν ακαταμάχητα» και συνέχισε “Η ζωντανή νυχτερινή ζωή ξεκίνησε από την αρχαιότητα με τη συναναστροφή στα κλασσικά θέατρα. Η παλιά ελληνική κουλτούρα και παραδόσεις συνεχίζονται στη σύγχρονη εποχή “, δήλωσε ο Πρέσβης, προσθέτοντας ότι “οι Έλληνες αγαπούν να βγουν έξω και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουν στους ταξιδιώτες ένα θερμό καλωσόρισμα”.

με αναφορές από το Greek Reporter

φωτογραφίες: Intime News | Fresh Mag | Ηλίας Κοτσιρέας

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...