Ενώ η Αγορά της πόλης έχει πιάσει τον πάτο το σήριαλ Βασιλικού καλά κρατεί.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στη ΝΔ Καβάλας μετά τις δηλώσεις του κύριου Μπάμπη Δράκου. Τροφή στον πόλεμο ανακοινώσεων που ξεκίνησε με αφορμή τις δηλώσεις Βασιλικού.

Ενώ η Αγορά της πόλης έχει πιάσει τον πάτο το σήριαλ Βασιλικού καλά κρατεί.

Πρωτοφανής χαρακτηρίζεται ο πόλεμος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αφορμή αποτελούν οι δηλώσεις τον παγκόσμιου συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού. Αυτό όμως που προκαλεί την απορία των πολιτών είναι πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα. Μέσα στο τρίτο κύμα της ο πανδημίας και σε ενώ η αγορά της πόλης βρίσκεται στο γύψο οι δυο παρατάξεις της πόλης μας έχουν ξεκινήσει ένα πόλεμο ανακοινώσεων δίχως ΤΕΛΟΣ.

Ας δούμε την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στον κύριο Μπάμπη Δράκο

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Καλούμε τη ΝΔ να αφήσει τις χιλιοειπωμένες ασυναρτησίες και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των Καβαλιωτών

Η ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ αποδεικνύει αυτό που όλοι μας γνωρίζαμε: ότι ενορχηστρωτές της απαράδεκτης δίωξης του τεράστιου Καβαλιώτη λογοτέχνη, Βασίλη Βασιλικού είναι η ίδια και τα στελέχη της. Ακολουθεί την ίδια τακτική, κατά την οποία, όταν κάτι στραβώνει, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η προσπάθεια φίμωσης μίας τέτοιας προσωπικότητας, δεν έβαλε απέναντι της μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες από τους περισσότερους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι δεν ανέχονται πλέον τον αυταρχισμό που διαπερνά όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Η προσπάθεια να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως σύμμαχος της τρομοκρατίας, μόνο οργή και θυμηδία μπορεί να προκαλέσει. Έχουμε δηλώσει, σε όλους τους τόνους, ότι η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη δημοκρατία. Όπως θέση δεν έχουν και οι λογικές «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», τις οποίες εφαρμόζει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συνολικά η κυβέρνηση.

Προτείνουμε, λοιπόν, στα στελέχη της τοπικής ΝΔ, αφού δεν δείχνουν καμία διάθεση να διαβάσουν κάποιο απ’ τα πολλά αριστουργήματα του Βασιλικού για να αντιληφθούν το τεράστιο ατόπημά τους-στο οποίο επιμένουν-, να διαβάσουν το ν. 4760/20, τον οποίο η κυβέρνηση τους εισήγαγε, ψήφισε, αλλά δεν εφαρμόζει.

Επίσης, καλό θα ήταν η τοπική ΝΔ να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, την οποία η κυβέρνηση της έχει τσακίσει με τις αλλοπρόσαλλες και εγκληματικές πολιτικές της αφήνοντας  απροστάτευτη απέναντι στην πανδημία και να σταματήσει να μηρυκάζει χιλιοειπωμένες εμφυλιοπολεμικές ασυναρτησίες, οι οποίες μόνο κακό κάνουν στην πολιτική ζωή του τόπου. Ας αντιληφθεί, έστω και τώρα, ότι η αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση έχει ημερομηνία λήξης, η οποία έχει παρέλθει εδώ και καιρό.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...