Η Μήδεια στην Αθήνα έφερε προβλήματα αλλά και μαγικές εικόνες

Η Μήδεια δείχνει τα δόντια της στην Αθήνα για δεύτερη ημέρα. Ακόμα και σε περιοχές που βλέπουν σπάνια χιόνια σήμερα έχουν ντυθεί στα λευκά. Είναι χαρακτηριστικό πως τα χιόνια ακουμπούν την θάλασσα στις παραλίες της Αττικής κάτι που έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια.

Τα προβλήματα

Χαρακτηριστικό είναι πως εκχιονιστικά εμφανίστηκαν στο κέντρο της πόλης και σε περιοχές όπως το Κολονάκι, το Σύνταγμα, η Ομόνοια αλλά και στα νότια προάστια.

Η Μήδεια στην Αθήνα έφερε προβλήματα αλλά και μαγικές εικόνες
Πολύ χιόνι στο Σύνταγμα / Photo: Λιάκος Γιάννης, Intime News

Επίσης έχουμε συνεχείς διακοπές ρεύματος στην Αττική οι οποίες μέχρι στιγμής αναφέρονται στις περιοχές: ‘Αγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια, Εκάλη, Μαρούσι, ‘Ανοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Καπανδρίτι, Μενίδι, Πάρνηθα, Αυλώνας, Μαλακάσα, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Ροδόπολη, Σταμάτα, Βασιλικά Σαλαμίνας και Σκαραμαγκάς.

Αναβλήθηκαν τελικά όλοι οι εμβολιασμοί που θα πραγματοποιούνταν σήμερα στην Αττική.

Ενώ και τα λεωφορεία αποσύρονται από τους δρόμους γιατί η μετακίνηση είναι εξαιρετικά δύσκολη σε όλο το λεκανοπέδιο, και ο Ηλεκτρικός για δεύτερη μέρα σταμάτησε από την Ειρήνη.

Σε όλα τα βόρεια προάστια τα αυτοκίνητα θέλουν απαραιτήτως αλυσίδες σε δευτερεύοντες δρόμους. Ενώ όσο περνάει η ώρα και η χιονόστρωση συνεχίζεται τα προβλήματα διευρύνονται.

Και οι μαγικές εικόνες

Χρόνια είχε να ζήσει η Αθήνα και ολόκληρη η Αττική τόσο πολύ χιόνι. Χιόνι που έχει καλύψει τα πάντα ακόμα και τις ακρογιαλιές. Εμείς μέσω του Intime μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές υπέροχες εικόνες που σπάνια συναντάμε στην πρωτεύουσα.

Σύνταγμα

Λεοφώροι

Θάλασσα

Μοναδική μέρα στην Αθήνα λοιπόν και αναμένουμε νέο υλικό…

Κείμενο: Ηλίας Κοτσιρέας

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...