Η πρώτη αντίδραση Χαϊκάλη μετά τις νέες καταγγελίες εις βάρος του

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha πως από την ερχόμενη Δευτέρα ο δικηγόρος του θα έχει τον φάκελο με τις καταγγελίες στα χέρια του και τότε θα προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις.

Ο κ. Χαϊκάλης εξήγησε ότι προς το παρόν δεν θέλει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο ή δήλωση. Έχει απευθυνθεί ήδη σε δικηγόρο για να εξετάσει τον φάκελο με αυτές τις δυο καταγγελίες και τις επόμενες μέρες θα κάνει τις απαραίτητες δηλώσεις και να δώσει μια απάντηση.

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου. Όταν θα εξετάσει ο δικηγόρος μου την υπόθεση θα βγάλει ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε από εκείνον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας πως «Ακόμη δεν μπορώ να σας πω το όνομά του δικηγόρου μου. Από Δευτέρα θα πάρω τους φακέλους, οι οποίοι με αφορούν και μετά θα ενημερώσω το δικηγόρο να μιλήσετε μαζί του».

Φωτογραφία αρχείου: Intime News / Κώστας Μπαλτάς

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...