Η Tesla εγκαινίασε επίσημα τον 1ο Σταθμό ταχυφορτιστή αυτοκινήτων της στην Ελλάδα

Η Tesla άνοιξε επίσημα τον πρώτο της σταθμό ταχυφόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Αθήνα καθώς εισέρχεται ενεργά στην ελληνική αγορά. Η ρύθμιση και η επέκταση της υποδομής φόρτισης σηματοδοτούν μια νέα τακτική ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Τα πρώτα οχήματα Tesla παραδόθηκαν επίσημα στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2020. Σε μια προσπάθεια να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση, η Tesla ξεκίνησε τον πρώτο της ταχυφορτιστή, και σκοπεύει να κυκλοφορήσει πολλά ακόμα φέτος. Ο νέος σταθμός φόρτισης V2 βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στην Αθήνα και διαθέτει 6 θέσεις. Το κατάστημα της Tesla βρίσκεται επίσης στο ομώνυμο εμπορικό κέντρο, οπότε η εμφάνιση του πρώτου σταθμού ταχυφόρτισης σε αυτό το σημείο ήταν αναμενόμενη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Tesla, η εταιρεία θα ανοίξει τρεις ακόμη σταθμούς ταχυφόρτισης στην Ελλάδα το 2021. Ο επώνυμος σταθμός φόρτισης της Tesla στην Πάτρα αναμένεται να ανοίξει το 2ο τρίμηνο του 2021. Ο σταθμός στη Λαμία θα ανοίξει το τρίτο τρίμηνο 2021 και στη Θεσσαλονίκη προς το τέλος του 2021. Με την ολοκλήρωση της πρώτης αυτής ανάπτυξης θα μπορούν να φορτίζονται σε πολύ μικρό χρόνο τα αυτοκίνητα Tesla σε ένα πολύ μεγάλο γεωγραφικό μέρος της χώρας μας.

Η Tesla εγκαινίασε επίσημα τον 1ο Σταθμό ταχυφορτιστή αυτοκινήτων της στην Ελλάδα

Φωτογραφία: Twitter

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

Ετικέτες:

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...