Η Ubisoft προσφέρει δωρεάν τις εκπαιδευτικές εκδρομές του Assassin’s Creed στην Ελλάδα

Η Ubisoft προσφέρει τώρα τις εκπαιδευτικές διαδρομές του γνωστού παιχνιδιού Assassin’s Creed στην Ελλάδα και την Αίγυπτο δωρεάν μέχρι και τις 21 Μαΐου.

Τα ταξίδια και ο τουρισμός έχουν ουσιαστικά “παγώσει” με την πανδημία του κορονοϊού. Έτσι η γνωστή Ubisoft πήρε την απόφαση να δώσει δωρεάν πρόσβαση στις εκπαιδευτικές περιηγήσεις της στην αρχαία Ελλάδα και την αρχαία Αίγυπτο, οι οποίες βασίζονται στο Assassin’s Creed Origins και στο Assassin’s Creed Odyssey, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία. Οι περιηγήσεις θα είναι ελεύθερες για την λήψη τους μέχρι και τις 21 Μαΐου.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Discovery Tour: Ancient Greece και Discovery Tour: Ancient Egypt από τον ιστότοπο της Ubisoft εδώ, αν και θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Uplay για να τους διεκδικήσετε.

Τι είναι διαθέσιμο στο Discovery Tour: Ancient Greece, σύμφωνα με την Ubisoft:

Το Discovery Tour έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο, που προσφέρει ενημερωτικές, διασκεδαστικές εκδρομές “εικονικής πραγματικότητας”, όπου τις επιμελήθηκαν και τις συγκέντρωσαν ιστορικοί και αρχαιολόγοι.

Ταξιδέψτε λοιπόν ελεύθερα σε 29 περιοχές της αρχαίας Ελλάδας και ανακαλύψτε εκατοντάδες σημεία με περιηγήσεις σε 5 διαφορετικά θέματα: φιλοσοφία, διάσημες πόλεις, καθημερινή ζωή, πόλεμος και μύθοι για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας.

Και η αρχαία Αίγυπτος

Εφόσον σας αρέσει η αρχαία Αίγυπτος η Ubisoft σας επιτρέπει να περιπλανηθείτε ελεύθερα στον όμορφο κόσμο της Πτολεμαϊκής Αιγύπτου. Μάθετε περισσότερα για τη ζωή της, τις συνήθειες και τα έθιμά της ή αφήστε τους ιστορικούς και τους Αιγυπτίους να σας καθοδηγήσουν σε μία από τις 75 διαθέσιμες ιστορικές περιηγήσεις που έχουν επιμεληθεί.
Επίσης μπορείτε να ανεβείτε σε μια πυραμίδα ή να οδηγήσετε μια βάρκα κάτω από το Νείλο ενώ μαθαίνετε πράγματα για την χώρα.

Η Ubisoft προσφέρει δωρεάν τις εκπαιδευτικές εκδρομές του Assassin’s Creed στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...