Ιερέας στην Ιταλία ζήτησε φωτογραφίες των πιστών για να τους αισθάνεται κοντά του στην Θεία Λειτουργία (video)

Έξω από το Μιλάνο στην ενορία του πάτερ Τζιουζέπε η λειτουργία όπως και σε όλη την Ιταλία τελείται κεκλεισμένων των θυρών. Για να σπάσει την μοναξιά του ο Ιερέας ζήτησε από τους πιστούς να του στείλουν φωτογραφίες τους όπου και τις εκτύπωσε, τις τοποθέτησε στα στασίδια και νιώθοντας πια πως τους έχει κοντά του.

Λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ιταλία, όλες οι λειτουργίες πραγματοποιούνται με ζωντανή μετάδοση, διότι απαγορεύεται η παρουσία των πιστών. Ο ιερέας σκέφτηκε λοιπόν, να ζητήσει από τους πιστούς να του στείλουν φωτογραφίες δικές τους ή της οικογένειάς τους και να τις τοποθετήσει στα καθίσματα.

«Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τη δική μου προσωπική ανάγκη. Είναι δύσκολο να πραγματοποιείς την Θεία Λειτουργία χωρίς τη παρουσία των πιστών. Είναι αναγκαίο να δεις το πρόσωπο του άλλου», λέει ο πάτερ.

Η ανταπόκριση των πιστών ήταν πολύ μεγάλη, σύμφωνα με τον ιερέα αλλά και μέσα από το βίντεο που μας παρουσιάζει το Sputnic News με ελληνική μετάφραση.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Sputnik News | Φωτογραφία αρχείου Intime News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...