Ιερέας στην Ιταλία ζήτησε φωτογραφίες των πιστών για να τους αισθάνεται κοντά του στην Θεία Λειτουργία (video)

Έξω από το Μιλάνο στην ενορία του πάτερ Τζιουζέπε η λειτουργία όπως και σε όλη την Ιταλία τελείται κεκλεισμένων των θυρών. Για να σπάσει την μοναξιά του ο Ιερέας ζήτησε από τους πιστούς να του στείλουν φωτογραφίες τους όπου και τις εκτύπωσε, τις τοποθέτησε στα στασίδια και νιώθοντας πια πως τους έχει κοντά του.

Λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ιταλία, όλες οι λειτουργίες πραγματοποιούνται με ζωντανή μετάδοση, διότι απαγορεύεται η παρουσία των πιστών. Ο ιερέας σκέφτηκε λοιπόν, να ζητήσει από τους πιστούς να του στείλουν φωτογραφίες δικές τους ή της οικογένειάς τους και να τις τοποθετήσει στα καθίσματα.

«Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τη δική μου προσωπική ανάγκη. Είναι δύσκολο να πραγματοποιείς την Θεία Λειτουργία χωρίς τη παρουσία των πιστών. Είναι αναγκαίο να δεις το πρόσωπο του άλλου», λέει ο πάτερ.

Η ανταπόκριση των πιστών ήταν πολύ μεγάλη, σύμφωνα με τον ιερέα αλλά και μέσα από το βίντεο που μας παρουσιάζει το Sputnic News με ελληνική μετάφραση.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Sputnik News | Φωτογραφία αρχείου Intime News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...

Εικόνες από την 1η μέρα απαγόρευσης κυκλοφορίας (φωτογραφίες)

To Lockdown μπορεί να μην είναι το τελευταίο. Το σχέδιο της κυβέρνησης που μπορεί να “ανοιγοκλείνει” την αγορά και τις επιχειρήσεις.

Τα σπουδαία… αργούν ακόμα για την άρση των περιοριστικών μέτρων. Το σχέδιο “ακορντεόν” της κυβέρνησης που μπορεί να φέρει lockdown…...

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...