Κάτοικοι της Λέσβου έσπρωχναν πίσω βάρκα με μετανάστες | Ιαχές και χυδαίες ύβρεις (video)

Εικόνες ντροπής καταγράφηκαν στο λιμάνι της Θερμής στη Λέσβο το απόγευμα της Κυριακής όταν ομάδα πολιτών το απέκλεισε μη επιτρέποντας την αποβίβαση προσφύγων και μεταναστών που οδηγήθηκαν από σκάφος του Λιμενικού Σώματος εκεί.

Στην βάρκα όπου επέβαιναν περίπου 50 άτομα μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, έφτασε στο λιμάνι, με την ομάδα των συγκεντρωμένων κατοίκων, με ιαχές και χυδαίες ύβρεις να προσπαθεί να τους σπρώξει πίσω στα βαθιά.

Οι συγκεντρωμένοι προπηλάκισαν την επικεφαλής του γραφείου Λέσβου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Ακόμα επίθεση που δεν έμεινε σε λεκτικό επίπεδο δέχτηκαν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι διεθών Μέσων, καθώς όπως φαίνεται οι “εξοργισμένοι” κάτοικοι δεν ήθελαν να καταγραφεί η δραστηριότητά τους.

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα λέει ένας -από τους πολλούς- κατοίκους της Λέσβου, που εμπόδισαν, νωρίτερα, την αποβίβαση μεταναστών στο λιμάνι της Θερμής…

Στο video,α κούγονται διάφορα αδιανόητα πράγματα.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ένας κάτοικος ακούγεται να φωνάζει σε μία έγκυο γυναίκα πρόσφυγα, μεταξύ άλλων: «Η άλλη είναι γκαστρωμένη. Και επειδή είναι γκαστρωμένη; Όταν την πήρες τη βάρκα…

Να μη γ@@@σουνα σαν τη σκύλα να μην ήσουνα γκαστρωμένη μωρή! Κουνέλες! Εμείς σε γ@@@σαμε;».

Την ίδια στιγμή, άλλοι κάτοικοι γελούν…

Ελληνικός μπολιτιζμός:«- Η άλλη είναι γκαστρωμένη. Κι επειδή είναι γκαστρωμένη; Όταν την πήρες τη βάρκα…- Να μη γαμιόσνα σα τη σκύλα να μην ήσουνα γκαστρωμένη μωρή! Κουνέλες! Εμείς σε γαμήσαμε;»(πηγή: Στο Νησί)

Gepostet von Λουκάς Σταμέλλος am Sonntag, 1. März 2020

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Λίγο πιο ελαστικά φαίνεται ότι θα είναι από το Πάσχα που περάσαμε τα φετινά Χριστούγεννα. Στο γιορτινό τραπέζι θα μπορούν...

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...