Μακριά πάει η βαλίτσα με το θέμα Βασίλη Βασιλικού. Τα προβληματα της πόλης άλυτα.

Ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της Ν.Δ. για το ζήτημα Βασίλη Βασιλικού και πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Μακριά πάει η βαλίτσα με το θέμα Βασίλη Βασιλικού. Τα προβληματα της πόλης άλυτα.

Μακρυά φαίνεται πως πάει η βαλίτσα με το ζήτημα Βασίλη Βασιλικού. Ενώ η πόλη αντιμετωπίζει διαρκή και άλυτα προβήματα (πεσμένη γέφυρα, ανεργία, διαχρονική κρίση στην Καβαλιώτικη αγορά σε σχέση με όμορους νομούς , υγειονομική κρίση) η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (πρώην ΝΟΔΕ) της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ανάβει και άλλο τη φωτιά. Με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τις δηλωσεις του Βασίλη Βασιλικού βγάζει ανακοίνωση κατά ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά ξεκίνησε να του απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ και βρισκόμαστε στο σήριαλ ανταλλαγής ανακοινώσεων.

Ας δουμε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

<<Ο κατά συρροή δολοφόνος Δημήτρης Κουφοντίνας και οι υποστηρικτές του πρέπει να αντιληφθούν ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έσπευσαν να τον υπερασπιστούν ενώ για τα θύματά του δεν ξεστόμισαν ποτέ ούτε λέξη.

Πρωταγωνιστής στην υπερασπιστική γραμμή Κουφοντίνα ο Β. Βασιλικός, που προχώρησε και σε προκλητικές δηλώσεις που « επαινούν » τον ψυχρό δολοφόνο και «διαγράφουν» την εγκληματική συμπεριφορά του.

Αλήθεια ποια είναι η θέση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ;

Συμφωνεί με το κείμενο των στελεχών του και τις δηλώσεις του κ. Βασική Βασιλικού;

Αναμένουμε την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα, της κ. Τάνιας Ελευθεριάδου, της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ και των λαλίστατων στελεχών του σε τοπικό επίπεδο.

Εμείς τους καταγγέλλουμε ότι από την στιγμή που δεν τις καταδικάζουν, τις συνυπογράφουν…

Κύριοι της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ είστε απόλυτα συνεπείς στην χαλαρή στάση του κόμματός σας απέναντι στην τρομοκρατία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Κυβέρνηση εφαρμόζει τον Νόμο και δεν εκβιάζεται από κανέναν!

Ο αρχιεκτελεστής της 17Ν διαμαρτύρεται διότι μεταφέρθηκε από τις αγροτικές στις φυλακές του Δομοκού και όχι του Κορυδαλλού, όπως επιθυμούσε.

Τα 15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων πρώην αλλά και νυν βουλευτές του, όπως ο κ. Βασ. Βασιλικός -ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, καθότι δεν έχει πάρει αποστάσεις- συμπαραστέκονται και υποστηρίζουν τον τρομοκράτη επικαλούμενοι δήθεν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Κι αυτό τη στιγμή που ο Κουφοντίνας είναι αμετανόητος όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει κάνει ούτε μία δήλωση συγνώμης για τις στυγερές δολοφονίες που έχει διαπράξει, ενώ έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζει τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τους νόμους που επικαλούνται τα 15 στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλώντας την Κυβέρνηση.

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι κράτος δικαίου είναι η προνομιακή μεταχείριση του αρχιδολοφόνου, την οποία είχε επί των ημερών τους, τότε να γνωρίζουν τούτο ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ο κ. Κουφοντίνας δεν έχει προνομιακή μεταχείριση, όπως είχε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή να «κόβει» βόλτες κάθε τόσο στο κέντρο της Αθήνας, στα σημεία που σκότωσε αθώους ανθρώπους, ούτε να «παραθερίζει» στις αγροτικές φυλακές.

Εκτίει την ποινή του σύμφωνα με τους νόμους και όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Μήπως όμως πρέπει να κάνουμε και μια αναφορά και να θυμίσουμε στον ελληνικό λαό, με ποιον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ ευνόησε τους τρομοκράτες όταν ήταν κυβέρνηση;

Θα είχε πράγματι ενδιαφέρον…

Όσον αφορά δε την επίκληση του συγγραφικού έργου του Βασ. Βασιλικού και της δωρεάς των 15.000 βιβλίων στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, να ξέρουν ότι δεν δικαιολογούν τις δηλώσεις του υπέρ Κουφοντίνα και δεν τον απαλλάσσουν από το τεράστιο ατόπημα.

Για την αναφορά τους δε στην Ευρώπη, τους πληροφορούμε ότι οι Ευρωπαίοι που, όπως και εμείς, έχουν θρηνήσει θύματα από «συντρόφους» του Κουφοντίνα, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι απέναντι στην τρομοκρατία και σε όσους την στηρίζουν.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί… κ. Τάνια Ελευθεριάδου και κ.κ. της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καβάλα>>.

Για τη ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας

Ο πρόεδρος
Χαράλαμπος Δράκος

Η Γραμματέας
Στέλλα Παπαδοπούλου

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...