Μαρτίνς | «Κάναμε εξετάσεις με δική μας πρωτοβουλία…»

Ψύχραιμος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο «rtp.pt» και υποστήριξε ότι δεν πρέπει να υπάρχει πανικός.

«Προπονούμαστε. Ενημερωθήκαμε από τον γιατρό της ομάδας ότι ο πρόεδρος μας έχει κάνει δήλωση για το θέμα της υγείας του (σ.σ. έχει προσβληθεί από κορωνοϊό)», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς, για να συμπληρώσει:

«Είμαστε εδώ και περιμένουμε από τους γιατρούς να πάρουν τα δείγματα. Μετά θα γίνει η ανάλυση. Και μετά θα πάρουμε τα μέτρα πρόληψης. Δεν υπάρχει πανικός. Είναι ένα μέτρο που πήραμε όχι επειδή είμαστε υποχρεωμένοι, αλλά επειδή είναι σημαντικό να το κάνουμε και λόγω ευθύνης προς την κοινωνία. Το κάνουμε με δική μας πρωτοβουλία, όχι γιατί μας ανάγκασαν. Θα μείνουμε εδώ».

«Ωστόσο δεν έχει προκύψει κάποιο σύμπτωμα σε παίκτη ή μέλος του τεχνικού τιμ. Γενικότερα, είναι απλό να το κάνεις, χρειάζεται ένα λεπτό για κάθε παίκτη και μετά τρεις με τέσσερις ώρες για τα αποτελέσματα των αναλύσεων», κατέληξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Φωτογραφία ΙΝΤΜΕ / Γιώργος Ματθαίου

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...