Μενδώνη παραιτήσου δηλώνουν ηθοποιοί έξω από το υπουργείο πολιτισμού

Οι αντιδράσεις για τους χειρισμούς της Λίνας Μενδώνη στην υπόθεση των καταγγελιών σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζονται. Το πρωί της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου ηθοποιοί συγκεντρώθηκαν ξανά έξω από το υπουργείο Πολιτισμού και ανέρτησαν πανό που ανέγραφε “Μενδώνη Παραιτήσου”

Ο καλλιτεχνικός χώρος βράζει μετά από τις συνεχόμενες αποκαλύψεις στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και πολλών ακόμα ηθοποιών που βρίσκονται ή καλύτερα βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της αναγνωρισημότητας.

Έξω λοιπόν από το Υπουργείο Πολιτισμού παρεβρέθηκαν οι ηθοποιοί και εξέφρασαν ανοιχτά την διαφωνία τους για την υπουργό κρατώντας πανό κατά της Λίνας Μενδώνη, την οποία κατηγορούν για απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης Λιγνάδη.

«Μενδώνη παραιτήσου» ήταν το μόνο που έγραφε το πανό που κρατούσαν.

Φωτογραφίες: Intime News / Γιώργος Ζάχος | Κείμενο: Fresh Post Team

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Βασικά μέτρα προφύλαξης από ιώσεις, γρίπη και κορονοϊό.

Είχαμε την βρετανική την νοτιοαφρικανική, τώρα ήρθε και η μετάλλαξη της Καλιφόρνια

Δύο νέες αμερικανικές επιστημονικές μελέτες φαίνεται να επιβεβαιώνουν τον κίνδυνο ότι η νέα παραλλαγή του κορονοϊού που ανιχνεύθηκε αρχικά στην...

Αναλαμβάνει την υπεράσπισή του Δημήτρη Λιγνάδη ο Αλέξης Κούγιας

Καλούνται για εξηγήσεις στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ Κούγιας και Βλάχος

Σύμφωνα με πληροφορίες από το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κλήθηκαν για εξηγήσεις οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Βλάχος, σχετικά με την υπόθεση...