ΗΠΑ | Mητέρα γέννησε υγιέστατο κοριτσάκι ενώ βρισκόταν σε κώμα έχοντας κορονοϊό

Η συγκλονιστική αυτή είδηση που είχε θετική έκβαση ήρθε από το Βανκούβερ της πολιτείας του Ουάσινγκτον στις Ηνωμένες πολιτείες. Η μητέρα γέννησε ενώ βρισκόταν σε κώμα λόγω του κορονοϊού.

Η Άνγκελα Πριματσένκο, 27 ετών, από το Βανκούβερ της Ουάσιγκτον, νόσησε το COVID-19 τον Μάρτιο και εισήχθει στο νοσοκομείο όταν ήταν 33 εβδομάδων έγκυος, σύμφωνα με τη δίδυμη αδελφή της.
Η κατάσταση της χειροτέρευσε και χρειάστικε αναπνευστική βοήθεια ενώ επιδεινώθηκε και άλλο μέχρι του σημείου όπου οι γιατροί την έβαλαν σε τεχνιτό κώμα στο Ιατρικό Κέντρο Legacy Salmon Creek ενώ προετοιμάστηκαν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση για την διαδικασία της γέννας, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το μωρό, με την ονομασία Ava, έκανε τεστ για τον COVID-19, το οποίο βγήκε αρνητικό αλλά έπρεπε να μείνει μακριά από την μητρική αγκαλιά.

Η κ. Primachenko με την βοήθεια των γιατρών έγινε καλύτερα και διέφυγε του κινδύνου και μοιράστηκε μια φωτογραφία του νεογέννητου της την Κυριακή, γράφοντας: “Η Ava μου είναι ακόμα στην θερμοκοιτίδα και δεν μπορώ ακόμα να την αγκαλιάσω”. Την επόμενη μέρα, η ίδια ανακοίνωσε ότι ότι βγήκε από το νοσοκομείο, αναφέροντας: “7 ημέρες στο νοσοκομείο. 10 ημέρες διασωλήνωση. Χιλιάδες προσευχές αργότερα είμαι σπίτι και αισθάνομαι τόσο καλά !!!!!”

Στις 30 Μαρτίου, η δίδυμη αδελφή της ξεκίνησε έρανο για να βοηθήσει στα ιατρικά έξοδα, συγκεντρώνοντας μέχρι αυτή την στιγμή σχεδόν 50.000 $.

με πληροφορίες από το Sky News | φωτογραφία Intime News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επιστρατεύουν τους μετανάστες από τη Δομή της Καβάλας για εργατικά χέρια το καλοκαίρι.

Επιστρατεύουν τους μετανάστες από τη Δομή της Καβάλας για εργατικά χέρια το καλοκαίρι.

Σχεδιασμός από τον περιφερειάρχη κύριο Αντωνιάδη ώστε να μην ξεμείνουν οι αγρότες από εργάτες γης. Είδηση προέκυψε κατά την χθεσινή...