ΗΠΑ | Mητέρα γέννησε υγιέστατο κοριτσάκι ενώ βρισκόταν σε κώμα έχοντας κορονοϊό

Η συγκλονιστική αυτή είδηση που είχε θετική έκβαση ήρθε από το Βανκούβερ της πολιτείας του Ουάσινγκτον στις Ηνωμένες πολιτείες. Η μητέρα γέννησε ενώ βρισκόταν σε κώμα λόγω του κορονοϊού.

Η Άνγκελα Πριματσένκο, 27 ετών, από το Βανκούβερ της Ουάσιγκτον, νόσησε το COVID-19 τον Μάρτιο και εισήχθει στο νοσοκομείο όταν ήταν 33 εβδομάδων έγκυος, σύμφωνα με τη δίδυμη αδελφή της.
Η κατάσταση της χειροτέρευσε και χρειάστικε αναπνευστική βοήθεια ενώ επιδεινώθηκε και άλλο μέχρι του σημείου όπου οι γιατροί την έβαλαν σε τεχνιτό κώμα στο Ιατρικό Κέντρο Legacy Salmon Creek ενώ προετοιμάστηκαν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση για την διαδικασία της γέννας, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το μωρό, με την ονομασία Ava, έκανε τεστ για τον COVID-19, το οποίο βγήκε αρνητικό αλλά έπρεπε να μείνει μακριά από την μητρική αγκαλιά.

Η κ. Primachenko με την βοήθεια των γιατρών έγινε καλύτερα και διέφυγε του κινδύνου και μοιράστηκε μια φωτογραφία του νεογέννητου της την Κυριακή, γράφοντας: “Η Ava μου είναι ακόμα στην θερμοκοιτίδα και δεν μπορώ ακόμα να την αγκαλιάσω”. Την επόμενη μέρα, η ίδια ανακοίνωσε ότι ότι βγήκε από το νοσοκομείο, αναφέροντας: “7 ημέρες στο νοσοκομείο. 10 ημέρες διασωλήνωση. Χιλιάδες προσευχές αργότερα είμαι σπίτι και αισθάνομαι τόσο καλά !!!!!”

Στις 30 Μαρτίου, η δίδυμη αδελφή της ξεκίνησε έρανο για να βοηθήσει στα ιατρικά έξοδα, συγκεντρώνοντας μέχρι αυτή την στιγμή σχεδόν 50.000 $.

με πληροφορίες από το Sky News | φωτογραφία Intime News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...

Εικόνες από την 1η μέρα απαγόρευσης κυκλοφορίας (φωτογραφίες)

To Lockdown μπορεί να μην είναι το τελευταίο. Το σχέδιο της κυβέρνησης που μπορεί να “ανοιγοκλείνει” την αγορά και τις επιχειρήσεις.

Τα σπουδαία… αργούν ακόμα για την άρση των περιοριστικών μέτρων. Το σχέδιο “ακορντεόν” της κυβέρνησης που μπορεί να φέρει lockdown…...

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...