Ντίνος Κλειτσιώτης: Πάμε καλά με τα εμβόλια!

Πάμε καλά με τους εμβολιασμούς δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου της Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης.

Ντίνος Κλειτσιώτης: Πάμε καλά με τα εμβόλια!

Καλεσμένος σε τηλεοπτικό σταθμό της πόλης μας βρέθηκε χτες Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου ο διοικητής του νοσοκαμείου κύριος Ντίνος Κλειτσιώτης και με δηλώσεις του διαβεβαίωσε πως όλα βαίνουν καλώς και πως βρίσκεται σε επαγρύπνηση.

Ελάχιστα είναι τα κρούσματα των συμπολιτών μας που εισέρχορνται στην <<κορονο-κλινική>>. Έχει κλείσει η δεύτερη κλινική του covid και είναι ελεγχόμεη και η κατάσταση στους διασωληνομένους. Αποφύγαμε τον μεγάλο κίνδυνο δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου και το σύστημα άντεξε το κρας τεστ.

Αυτό όμως που μας κάνει αισιόδοξους είναι η αυξανόμενη διάθεση των εμβολίων όπως δήλωσε. “Όλο και περισσότερες παρτίδες εμβόλιων καταφθάνουν στα ψυγεία του νοσοκομείου και αυτό μας κάνει να αισθανόματε ασφαλέστεροι. Ο προγραμματισμός των ραντεβού με τις ηλικιακές ομάδες προχωράει κανονικά και τίποτα δε μας εμποδίζει στην θωράκιση του πληθυσμού”.

Τη χθεσινή ημέρα στο νοσοκομείο της Καβάλας εκτελέστηκαν 40 εμβόλια της παρτίδας AstraZeneca και 130 από την εταιρία της Pfizer. Είναι ένας αριθμός που μας γεμίζει αισιοδοξία για την εξέλιξη της επιδημίας λαμβάνοντας υπόψιν πως τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός των διαθέσιμων εμβολίων.

Σε άλλα νέα από το νοσοκομείο έχουμε την αναβολή της κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ που ήταν προγραμαμτισμένη για σήμερα λόγω κακοκαιρίας.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...