Ο δήμος Καβάλας τιμά την παγκόσμια μέρα της γυναίκας με την “Γυναικεία Υπόθεση”

«Γυναικεία Υπόθεση» ονομάστηκε η δράση του Δήμου Καβάλας και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών, γυναικεία υπόθεση με 24 γυναίκες από όλο το επαγγελματικό φάσμα να παρουσιάζονται και να φωτογραφίζονται από την την Μαρία Τσακίρη ενώ σημαντικό ρόλο είχε και η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου.

Τη δράση επιμελήθηκαν και οργάνωσαν το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας και η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης Στέλλα Αργυρίου, στήριξε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Καβάλας και μετουσίωσε σε εικόνα αφιλοκερδώς η καταξιωμένη φωτογράφος Μαρία Τσακίρη.

«Ως ένα δώρο από τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου και την κυρία Αργυρίου προς κάθε γυναίκα, οι φράσεις τους είναι προτροπές που μπορούν να βρουν εφαρμογή στην καθημερινότητά κάθε γυναίκας, κάνοντάς την ομορφότερη!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ συμπληρώνεται ότι «Η δράση Γυναικεία Υπόθεση δίνει το μήνυμα σε κάθε γυναίκα ότι Ο καλύτερος ρόλος σου είναι ο εαυτός σου! και μας υπενθυμίζει ότι η ισότητα των φύλων είναι υπόθεση όλων.

Η Στέλλα Αργυρίου κοινοποίησε στο facebook το ακόλουθο μήνυμα: “H δική μου ταπεινή, βαθιά υπόκλιση για σήμερα μέσα από μια δουλειά που με αγάπη και σεβασμό στο γυναικείο φύλο.” και συνεχίζει αναγράφοντας: “Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μία μικρή ηρωίδα αρκεί να την πιστέψεις. Γιατί, όταν λέμε “γυναίκα”, αντανακλαστικά, ασυναίσθητα, όλοι μας εννοούμε, πάνω απ’ όλα, την μητέρα μας, την πρώτη επαφή με τον ψυχικό πλούτο του γυναικείου φύλου. 24 Γυναίκες ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να σας μεταφέρουμε ένα μοναδικό και τόσο απλό μήνυμα όχι για την σημερινή ημέρα, αλλά για κάθε ημέρα: Ο,τι και αν κάνετε, να είστε ο εαυτός σας. Σας ευχαριστούμε” 

Δείτε όλη την δράση στο site www.womansday.gr

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

Ετικέτες:

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...