Ο Δήμος Παγγαίου συγκεντρώνει προμήθειες για τον Έβρο

 Μετά τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον Έβρο και την συνεχή ενίσχυση των συνόρων με Αστυνομία και Στρατό, ο Δήμος Παγγαίου ανακοίνωσε ότι «στηρίζει  και συμπαραστέκεται έμπρακτα το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Ελληνικού Στρατού και του Λιμενικού Σώματος στον Έβρο».

Η Δημοτική Αρχή ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε ήδη η συλλογή προμηθειών για τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία, και το Λιμενικό Σώμα «που επιχειρούν στα σύνορά μας ώστε να διαφυλάξουν την εθνική και εδαφική μας ακεραιότητα».

Τα είδη που συλλέγονται με πρωτοβουλία του Δήμου Παγγαίου είναι τα εξής:

  • χυμοί
  • αναψυκτικά
  • ξηροί καρποί
  • μπισκότα
  • σνακς
  • τσιγάρα
  • υγρά μανταλάκια
  • υγρά αντισηπτικά

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στις έδρες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Παγγαίου και συγκεκριμένα:Στο Δημαρχείο στην Ελευθερούπολη,

στο πρώην Δημαρχείο στη Νέα Πέραμο,

στο πρώην Δημαρχείο στη Νικήσιανη,

στο πρώην Δημαρχείο στη Γαληψό και

στο πρώην Δημαρχείο στη Μουσθένη.

Η έκκληση του Δήμου Παγγαίου προς τους δημότες του για βοήθεια στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας που επιχειρούν στον Έβρο «κλείνει» με το σύνθημα «Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλων μας!!!».

Σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και η Ένωση Καταστημάτων Εστίασης Έβρου η οποία στέλνει τρόφιμα & νερά στις δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας στα σύνορα.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Γεωργιάδης Νικόλαος ανακοίνωσε: 

“Με απόφαση του ΔΣ του Σωματείου μας και μετά από επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται στα σύνορα μας αποφασίστηκε και καλούμε όλα τα μέλη μας να έρθουν σε επαφή με το Σωματείο για να προσφέρουν Νερά, Χυμούς, Σπαστους καφέδες, κρουασάν και ενεργειακά ποτά για να μεταφερθούν την Δευτέρα το απόγευμα σε σημεία που υπάρχουν δυνάμεις του στρατού και της Αστυνομίας ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς με την σειρά μας τους ανθρώπους που φυλάνε τα σύνορα μας κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες”.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...