Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων “δωρίζει” τα ενοίκια του 2020 στις επιχειρήσεις των πατριαρχικών κτισμάτων

Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός των τειχών της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε ο Μακαριότατος Πατριάρχης Θεόφιλος Γ’, με σκοπό την ενίσχυση όλων εκείνων που αυτό το διάστημα πλήττονται οικονομικά, από την πανδημία του covid-19.

Στόχος είναι, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας του Πατριαρχείου, η υποστήριξη της κοινότητας της Ιερουσαλήμ και η ενίσχυση της σταθερότητας των κατοίκων της μεσούσης της πανδημίας.

Ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος δήλωσε ότι το Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων θέλει να στηρίξει την τοπική κοινότητα ουσιαστικά και ηθικά για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που σχετίζονται με την πανδημία, προσθέτοντας ότι οι πόρτες του Πατριαρχείου είναι ανοιχτές σε κάθε άτομο που χρειάζεται βοήθεια για να αντιμετωπίσει τις σημερινές συνθήκες.

Επίσης κάλεσε όλους να τηρήσουν τις οδηγίες των αρχών σχετικά με τον περιορισμό στο σπίτι και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ξεπεραστεί η κρίση.

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στις 28 Μαρτίου στην Αγγλική σελίδα του Πατριαρχίου ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ

Φωτογραφία: Intime News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...