Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων “δωρίζει” τα ενοίκια του 2020 στις επιχειρήσεις των πατριαρχικών κτισμάτων

Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός των τειχών της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε ο Μακαριότατος Πατριάρχης Θεόφιλος Γ’, με σκοπό την ενίσχυση όλων εκείνων που αυτό το διάστημα πλήττονται οικονομικά, από την πανδημία του covid-19.

Στόχος είναι, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας του Πατριαρχείου, η υποστήριξη της κοινότητας της Ιερουσαλήμ και η ενίσχυση της σταθερότητας των κατοίκων της μεσούσης της πανδημίας.

Ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος δήλωσε ότι το Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων θέλει να στηρίξει την τοπική κοινότητα ουσιαστικά και ηθικά για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που σχετίζονται με την πανδημία, προσθέτοντας ότι οι πόρτες του Πατριαρχείου είναι ανοιχτές σε κάθε άτομο που χρειάζεται βοήθεια για να αντιμετωπίσει τις σημερινές συνθήκες.

Επίσης κάλεσε όλους να τηρήσουν τις οδηγίες των αρχών σχετικά με τον περιορισμό στο σπίτι και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ξεπεραστεί η κρίση.

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στις 28 Μαρτίου στην Αγγλική σελίδα του Πατριαρχίου ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ

Φωτογραφία: Intime News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...