Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος προβλέπει ένα ακόμη δύσκολο καλοκαίρι για τον Τουρισμό

Σε δηλώσεις του ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε πως θα έπρεπε ήδη να έιχαμε εξασφαλίσει το άνοιγμα της Νυμφαίας

Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος προβλέπει ένα ακόμη δύσκολο καλοκαίρι για τον Τουρισμό

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο KavalaNews ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος. Όπως τόνισε δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσουμε το σίγουρο άνοιγμα του τελωνειακού σταθμού της Νυμφαίας. Να θυμίσουμε πως το περσυνό καλοκαίρι ο παραπάνω σταθμός παρέμεινε κλειστός με αποτέλεσμα ο τουρισμός των Βαλκανίων να μην μπορεί να προσεγγίσει τη Θάσο και τη Σαμοθράκη και να προωθείται είτε στη Χαλκιδική είτε στην Κρήτη σύμφωνα με τα παράπονα των επαγγελματιών.

Ο κύριος Μαρκόπουλος εκτίμησε πως είναι πλέον αργά για ενέργειες και συμπέρανε πως το πλαίσιο λειτουργίας της Νυμφαίας έχει ήδη διαμορφωθεί.”Αν είχαν γίνει οι κατάλληλες ενέργειες θα τους χειροκροτούσαμε. Θα έπρεπε να έχουμε ήδη πάρει τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης για την ομαλή λειτουργία του σταθμού. Πολύ φοβάμαι πως είναι ήδη αργά.”

Τέλος επισήμανε και πως στην προβολή του τουριστικού προιόντος η περιφέρεια έχει αργήσει χαρακτηριστικά αφού θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει η προβολή από τον Οκτώβρη και να έχει ολοκληρωθεί τον Απρίλιο.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...