Οι ΗΠΑ κυκλοφόρησαν βίντεο με UFO μετά από 16 χρόνια και στο twitter έγινε χαμός

Το Πεντάγωνο μόλις αποκάλυψε τρία μυστικά βίντεο που είχαν διαρρεύσει προηγουμένως που δείχνουν μη αναγνωρισμένα «εναέρια φαινόμενα» και πολλοί άνθρωποι είναι πεπεισμένοι πως αποδεικνύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι.

Ένα από τα βίντεο δείχνει «έναν ολόκληρο στόλο» «περιστρεφόμενων» άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων που επιπλέουν στον άνεμο, όπως περιέγραψε το προσωπικό του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Ένα άλλο δείχνει ένα γρήγορα κινούμενο αντικείμενο να κάνει ζουμ στον ουρανό.

Το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε τα βίντεο «για να ξεκαθαρίσει τυχόν παρανοήσεις» σχετικά με το αν ήταν αληθινά ή όχι.

Η Susan Gough, εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, δήλωσε:

Το Υπουργείο Άμυνας ενέκρινε την κυκλοφορία τριών μη ταξινομημένων βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού, ένα από τα οποία τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2004 και τα άλλα δύο τον Ιανουάριο του 2015, τα οποία διέρευσαν το 2007 και το 2017.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, το τμήμα του Αμερικάνικου πενταγώνου, αποφάσισε ότι η εγκεκριμένη κυκλοφορία αυτών των μη ταξινομημένων βίντεο δεν αποκαλύπτει ευαίσθητες δυνατότητες ή συστήματα και δεν προσκρούει σε μεταγενέστερες έρευνες για επιθέσεις στρατιωτικού εναέριου χώρου από άγνωστα εναέρια φαινόμενα.

Λίγο μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε τώρα το βίντεο ενώ βρισκόμαστε στη μέση μιας παγκόσμιας πανδημίας.

Το επίμαχο βίντεο

και οι αντιδράσεις

με πληροφορίες από το cnn.com

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...