Ολόκληρη η επιστολή της κυρίας Κόγια στον Πρωθυπουργό και τα παράπονα της για τον τροπο που της φέρθηκε η τοπική ΝΟΔΕ

Αιχμές και για τους τοπικούς άρχοντες.

Ολόκληρη η επιστολή της κυρίας Κόγια στον Πρωθυπουργό και τα παράπονα της για τον τροπο που της φέρθηκε η τοπική ΝΟΔΕ

Η FreshPost δημοσιεύει ολόκληρη την επιστολή της προέδρου του τοπικού συμβουλίου κυρίας Φωτεινής Κόγια στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί η κυρία Κόγια παρέκαμψε την τοπική ΝΟΔΕ και έστειλε απευθείας επιστολή στον πρωθυπουργό? Έχει παράπονα από τον τρόπο χειρισμού του ζητήματος της από τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, η οποία δεν πήρε θέση για τις δηλώσεις Βασιλικού? Βρίσκεται ο συνδυασμός Ανάσα στη εύρεση του νέου υποψηφίου ή έχει κολλήσει η διαδικασία? Πολλοί αναφέρουν πως λόγω του υψηλού φόρτου εργασίας του Υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου, υπάρχει μια στασιμότητα στα θέματα που πρέπει να λύσει η τοπική ΝΟΔΕ. Το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν πολλά από αυτά τα ερωτήματα.

Ας δούμε την επιστολή:

Κύριε Πρωθυπουργέ απευθύνομαι άλλη μια φορά σε σας σαν ένα απλό μέλος της Ν.Δ .της παράταξης που στηρίζω πάντα και φυσικά μας πληγώνει πάντα. Μετά τις δηλώσεις του κ. Βασίλη Βασιλικού για τον αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα δέχτηκα πλήθος τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων από συμπολίτες μου εδώ στην Καβάλα ότι έπρεπε να μετονομάσουμε την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας που φέρει τ όνομά του. Από κείνη τη στιγμή που το έβαλα στην Ημερησία Διάταξη Θεμάτων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας δέχτηκα και δέχομαι πυρά από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και από την εφημερίδα ΑΥΓΗ. Το θέμα φυσικά με δηλώσεις και μάλιστα υπέρ των δηλώσεων Βασίλη Βασιλικού έφερε στην ΑΥΓΗ ο Αντιπεριφεριάρχης Ανάπτυξης κ. Σιμιτσής , ο έμμισθος διορισμένος από τον Περιφερειάρχη μας και προσωπικός σας φίλο κ. Μέτιο τον οποίο προσωπικά υποστήριξα ακολουθώντας τη γραμμή του κόμματός μας. Κύριε Πρωθυπουργέ αγανάκτησα, ντρέπομαι πλέον , φοβάμαι εξαιτίας των απειλών που δέχομαι μέσω δελτίων τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σας δηλώνω ότι μόνο επειδή είστε εσείς Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματος με δημόσια δήλωσή μου θα αποχωρούσα από το κόμμα. Επικοινώνησα με το γραφείο σας στο Κόμμα, στη Βουλή ακόμη και με το γραφείο της κ. Μπακαγιάννη κι ακόμη περιμένω . Κύριε Πρωθυπουργέ είναι αλήθεια ότι η Ν.Δ. τρώει τα παιδιά της , είναι αλήθεια ότι μόλις αναλαμβάνει την εξουσία ξεχνάει εμάς τους απλούς ψηφοφόρους της και στην περίπτωσή σου εκλεγμένη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με εκτίμηση προς το πρόσωπό σας και αγανάκτηση προς τη Ν.Δ., όχι ότι περιμένω απάντηση αλλά ας έχω μέσα στην καρδιά μου την ελπίδα ότι ίσως κάποιος ευαισθητοποιηθεί.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...