“Οχι” από το ΣτΕ στα αιτήματα ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Τις προηγούμενες ημέρες ΠΑΟΚ και Ξάνθη προσέφυγαν στα διοικητικά δικαστήρια καταγγέλλοντας παράνομη σύνθεση της Επαγγελματικής Επιτροπής Αθλητισμού, όπου σύμφωνα με το πόρισμα προκύπτει πολυιδιοκτησία μεταξύ των δύο ΠΑΕ με συνέπεια την αποβολή τους από την Σούπερ Λιγκ.  Οι δύο ΠΑΕ ζήτησαν να «παγώσει» η εκδίκαση της υπόθεσης από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ.

Ωστόσο το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα αιτήματα Ξάνθης και ΠΑΟΚ και η εξέλιξη αυτή έρχεται την επομένη της απόφασης των μελών της Λίγκας που απέρριψαν το αίτημα του Ολυμπιακού που ζήτησε την αποβολή Ξάνθης και ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα, μέχρι να αποσύρουν οι δύο ΠΑΕ τις προσφυγές τους από τα πολιτικά δικαστήρια.  

Η καταγγελία είχε βασιστεί στο άρθρο 35 του ΚΑΠ, που απαγορεύει την προσφυγή στα πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια και μάλιστα προβλέπει εκτός από πρόστιμο και την αποβολή από το πρωτάθλημα για όσο διάστημα διαρκεί.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...