Παραλία στην Γλυφάδα έβαλε ομπρέλες τηρώντας τις κατάλληλες αποστάσεις (φωτογραφίες)

Φέτος το καλοκαίρι γνωρίζουμε πως θα είναι διαφορετικό, οι αποστάσεις θα κρατούνται για πολύ καιρό ακόμα και μιας που το καλοκαίρι μας έρχεται θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτές τις νέες συνθήκες και οι παραλίες.

Οι φωτογραφίες που μοιραζόμαστε μαζί σας έρχονται από την Γλυφάδα της Αθήνας όπου ο φωτορεπόρτερ Λιάκος Γιάννης του Intime News και με τον φακό του μας δείχνει πως έχουν τοποθετηθεί οι ομπρέλες στην παραλία των νοτιών προαστίων της πρωτεύουσας από τον ομώνυμο Δήμο.

Βλέπουμε χαρακτηριστικά της μεγάλες αποστάσεις που έχουν οι ομπρέλες μεταξύ τους, ενώ ο κόσμος ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα μπάνια του. Ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν ομπρέλες ο κόσμος όπως θα παρατηρήσετε τηρεί τις αποστάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από την παραλία

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...