Πέρασμα και από την Καβάλα έκανε η γνωστή σειρά του Sky Atlantic “The Trip To Greece” που θα παρουσιαστεί το 2020

Το The Tri είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά που ξεκίνησε το 2010, με πρωταγωνιστές τους κωμικούς Steve Coogan και Rob Brydon. Η σκηνοθεσία είναι του Michael Winterbottom, και η σειρά ήταν τόσο επιτυχημένη από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και πήρε εγκωμιαστικά σχόλια και από τους κριτικούς, ενώ αργότερα μετατράπηκε σε ταινία μεγάλου μήκους.

Μετά την επιτυχία του The Trip, οι δύο άντρες αποφάσισαν να πάρουν την εκπομπή τους και να ξεκινήσουν να γυρνάνε στην Ευρώπη, ξεκινώντας μια δεύτερη σειρά και ταινία μεγάλου μήκους, The Trip to Italy (2014) και μια τρίτη σειρά και ταινία μεγάλου μήκους, The Trip to Spain (2017). Η σειρά ξεκίνησε να προβάλετε στο BBC αλλά το 2017 πήρε τα δικαιώματα της η Sky Atlantic.

Έτσι έφτασε και η ώρα της Ελλάδας!

Ο επικεφαλής της κωμωδίας του Sky Atlantic, Jon Mountague, ανέφερε: “Είναι μεγάλη η χαρά μου που επισκεφθήκαμε την Ελλάδα με τους ασύγκριτους Steve και τον Rob. Η Ελλάδα είναι η γενέτειρα της δημοκρατίας αλλά και η γενέτειρα του τελευταίου οράματος του σκηνοθέτη μας Michael Winterbottom, όραμα το οποίο ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τους θεατές μας σε όλο τον κόσμο. Yamas! ”

Όπως και στα Trip to Italy και Trip to Spain έτσι και με το Trip to Greece θα παρουσιαστούν στους δέκτες μας 6 επεισόδια αλλά και μία ταινία που θα τα συνδέει όλα μαζί και όλα αυτά θα παρουσιαστούν το 2020!

Πέρασμα και από την Καβάλα έκανε η γνωστή σειρά του Sky Atlantic "The Trip To Greece" που θα παρουσιαστεί το 2020

Και η Καβάλα μέσα στα επεισόδια!

Στο τέλος του πρώτου επεισοδίου που ονομάζεται “Τροία και Λέσβος” οι πρωταγωνιστές παίρνουν το καράβι και αποβιβάζονται στην Καβάλα όπου και κλείνει το επεισόδιο στο ξενοδοχείο Imaret ανάμεσα σε γευστικές και γαστρονομικές απολαύσεις ενώ κάνουν και βόλτα σε γνωστό σημείο της πόλης.

Από την Καβάλα ξεκινάει και το δεύτερο επεισόδιο που ονομάζεται “Στάγιρα, Χαλκιδική και Πήλιο” όπου οι Steve Coogan και Rob Brydon ξεκινάνε το ταξίδι τους με φόντο την πόλη!

Δείτε μερικά Link από την παρουσίαση του ταξιδιού τους στην χώρα μας

Daily Telegraph

The Guardian

Πέρασμα και από την Καβάλα έκανε η γνωστή σειρά του Sky Atlantic "The Trip To Greece" που θα παρουσιαστεί το 2020

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...