Πολύ κοντά Παναθηναϊκός και Δήμος Αθηναίων για το νέο γήπεδο (φωτογραφίες)

Ακόμη ένα βήμα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης έγινε την Πέμπτη! Μετά από συνεχόμενες συζητήσεις, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δήμος Αθηναίων είναι μια ανάσα από την μεταξύ τους συμφωνία για την διμερή σύμβαση σχετικά με τον γήπεδο στον Βοτανικό. 

Ταυτόχρονα όμως όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, προχωρούν βάσει των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί οι απαραίτητες μελέτες συνολικά για τις εγκαταστάσεις με στόχο την δημοπράτηση του έργου το καλοκαίρι του 2021.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για τους όρους της συμφωνίας, αλλά από την συγκεκριμένη σύμβαση θα κριθεί στον μεγαλύτερο βαθμό τα έσοδα που θα έχει ετησίως το κλαμπ από την χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό! Υπενθυμίζουμε στις αρχές Φεβρουαρίου πως η ΠΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Ερασιτέχνη!

Πάντως, η ΠΑΕ έδωσε στην δημοσιότητα εικόνες από την μακέτα, οι οποίες αν γίνουν πράξη θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός επιτέλους το γήπεδο που του αρμόζει.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...