Πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών “Δεν πρέπει να ανοίξουν τα Δημοτικά σχολεία”

«Εγώ πιστεύω ότι τα δημοτικά σχολεία δεν πρέπει να ανοίξουν. Είμαι κάθετη σε αυτή την άποψη» είπε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, κ. Μ. Παγώνη.

Όπως η ίδια εξήγησε δεν είναι εύκολο να κρατηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των μικρών παιδιών, ούτε και να καταλάβουν επακριβώς τα μέτρα που πρέπει να ακολουθήσουν ενώ κανένας δάσκαλος δεν μπορεί να προσέξει 10 παιδιά συνεχώς και για πολλές ώρες. “Εδώ ένας γονιός δεν μπορεί να προσέχει συνεχώμενα δύο παιδιά” ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, σχετικά με τα νησιά το καλοκαίρι επεσήμανε ότι οι βόλτες στα σοκάκια δεν πρέπει να γίνουν. Αναφορικά με το εμβόλιο η ίδια σημείωσε ότι σε ένα περίπου θα το έχουμε.

Τέλος, υπογράμμισε ότι μετά τις 18 οι παππούδες μπορούν να δουν τα εγγόνια τους αλλά χωρίς αγκαλιές. Κάτι που είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά αλλά πρέπει να τηρηθούν κάποιοι κανόνες.

Φωτογραφία αρχείου: Intime News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόγραμμα για νέους άνεργους με 100% επιδότηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών

Πρόγραμμα για νέους άνεργους με 100% επιδότηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών

Τα υπουργεία Εργασίας και Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Google ετοιμάζουν ένα καινούριο πρόγραμμα που αφορά την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων και την...