Πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών “Δεν πρέπει να ανοίξουν τα Δημοτικά σχολεία”

«Εγώ πιστεύω ότι τα δημοτικά σχολεία δεν πρέπει να ανοίξουν. Είμαι κάθετη σε αυτή την άποψη» είπε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, κ. Μ. Παγώνη.

Όπως η ίδια εξήγησε δεν είναι εύκολο να κρατηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των μικρών παιδιών, ούτε και να καταλάβουν επακριβώς τα μέτρα που πρέπει να ακολουθήσουν ενώ κανένας δάσκαλος δεν μπορεί να προσέξει 10 παιδιά συνεχώς και για πολλές ώρες. “Εδώ ένας γονιός δεν μπορεί να προσέχει συνεχώμενα δύο παιδιά” ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, σχετικά με τα νησιά το καλοκαίρι επεσήμανε ότι οι βόλτες στα σοκάκια δεν πρέπει να γίνουν. Αναφορικά με το εμβόλιο η ίδια σημείωσε ότι σε ένα περίπου θα το έχουμε.

Τέλος, υπογράμμισε ότι μετά τις 18 οι παππούδες μπορούν να δουν τα εγγόνια τους αλλά χωρίς αγκαλιές. Κάτι που είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά αλλά πρέπει να τηρηθούν κάποιοι κανόνες.

Φωτογραφία αρχείου: Intime News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...