Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας Θεόδωρου Μουριάδη

O Δήμαρχος Καβάλας με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητοί συμπολίτες, 

Από την πρώτη περίοδο που ανέλαβε τα καθήκοντα της η νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας, προέβη σε συγκεκριμένες κινήσεις προκειμένου αφενός μεν να καταγραφούν τα ιδιαίτερα προβλήματα της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων και αφετέρου να προωθηθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις για τη συστηματική αντιμετώπιση τους.

Από την τακτική συνεργασία μου με τους υπηρεσιακούς παράγοντες όλων των Διευθύνσεων του Δήμου, είμαι σε θέση να γνωρίζω τόσο τις απαιτήσεις της νέας εποχής, όσο και την ποσότητα των εφοδίων που διαθέτω για να αλλάξω την όψη της γαλάζιας πολιτείας.

Αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη η δημιουργία συνθηκών αύξησης των εσόδων του Δήμου Καβάλας, είτε μέσω επενδύσεων από τη συγκρατημένη εκταμίευση των αποθεματικών του, είτε με την ορθολογικότερη αξιοποίηση των περιουσιακών του στοιχείων, ενώ καθοριστικής σημασίας επιλογή για την οικονομική του ευρωστία, είναι και η περιστολή δαπανών ή χρηματικών ενισχύσεων που δεν συμβάλλουν στην ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

Ο Δήμος Καβάλας, όπως προκύπτει από τις αναφορές των συμπολιτών μας και την εικόνα που έχει σχηματίσει η νέα δημοτική αρχή, οφείλει, μέσα και από την ενεργό συμμετοχή των Καβαλιωτών, να κερδίσει το στοίχημα της καθημερινότητας. 

Την επόμενη χρονιά είμαστε υποχρεωμένοι να εξέλθουμε από το πεδίο των απλών διαπιστώσεων και να εργαστούμε για την αποκατάσταση των φθορών του οδικού δικτύου, τη συντήρηση των υποδομών του Δήμου Καβάλας, την κατασκευή ενεργειακών κοινοτήτων και τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων.   

Εύχομαι το 2020 να είναι παραγωγικό και δημιουργικό για όλους μας, να επιστρέψει στις καρδιές μας η ελπίδα και η αισιοδοξία και η Καβάλα να ανακτήσει και τη θέση που της αξίζει στον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας!

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...