Σάλος στην Αγγλία με αστυνομικό να χτυπάει 15χρονο (video)

Ο αστυνομικός μαγνητοσκοπήθηκε να χτυπάει και να κλοτσάει ένα 15χρονο αγόρι, «Τα χτυπήματα ήταν εντελώς απαράδεκτα και περιττά», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Ένας αστυνομικός πιάστηκε με κάμερα να χτυπάει και να κλωτσάει ένα 15χρονο αγόρι στο δρόμο. Ο αξιωματικός που τα στοιχεία του δεν έχουν δωθεί στην δημοσιότητα μπορείτε να δείτε στο βίντεο να παλεύει με τον έφηβο στο Μπέρμιγχαμ.

Ο αστυνομικός φαίνεται στη συνέχεια να πατάει το αγόρι με μια γροθιά στο κεφάλι, πριν τον κλωτσήσει καθώς βρίσκεται στο έδαφος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Newtown του Μπέρμιγχαμ στις 21 Απριλίου μετά από ενημέρωση στον 15χρονο ότι συληφθεί βάσει του νόμου περί κατάχρησης ναρκωτικών.

Η αστυνομία του West Midlands είπε ότι ο έφηβος «φαινόταν ύποπτος», αρνήθηκε να συνεργαστεί και «φέρεται να έχει αγκαλιάσει τον αστυνομικό».

Ωστόσο, ένας μάρτυρας είπε ότι «τα χτυπήματα ήταν εντελώς απαράδεκτα και περιττά», προσθέτοντας: «Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος με τη συμπεριφορά του αξιωματικού».

Ο αξιωματικός απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του στον δρόμο, όσο διαρκεί η διερεύνηση του περιστατικού, αλλά δεν έχει ανασταλεί η εργασία του.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Ερευνούμε έναν από τους αξιωματικούς μας που σταμάτησε έναν έφηβο που θεωρήθηκε ύποπτος.

πηγή: Independent

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόγραμμα για νέους άνεργους με 100% επιδότηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών

Πρόγραμμα για νέους άνεργους με 100% επιδότηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών

Τα υπουργεία Εργασίας και Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Google ετοιμάζουν ένα καινούριο πρόγραμμα που αφορά την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων και την...