Σάλος στην Αγγλία με αστυνομικό να χτυπάει 15χρονο (video)

Ο αστυνομικός μαγνητοσκοπήθηκε να χτυπάει και να κλοτσάει ένα 15χρονο αγόρι, «Τα χτυπήματα ήταν εντελώς απαράδεκτα και περιττά», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Ένας αστυνομικός πιάστηκε με κάμερα να χτυπάει και να κλωτσάει ένα 15χρονο αγόρι στο δρόμο. Ο αξιωματικός που τα στοιχεία του δεν έχουν δωθεί στην δημοσιότητα μπορείτε να δείτε στο βίντεο να παλεύει με τον έφηβο στο Μπέρμιγχαμ.

Ο αστυνομικός φαίνεται στη συνέχεια να πατάει το αγόρι με μια γροθιά στο κεφάλι, πριν τον κλωτσήσει καθώς βρίσκεται στο έδαφος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Newtown του Μπέρμιγχαμ στις 21 Απριλίου μετά από ενημέρωση στον 15χρονο ότι συληφθεί βάσει του νόμου περί κατάχρησης ναρκωτικών.

Η αστυνομία του West Midlands είπε ότι ο έφηβος «φαινόταν ύποπτος», αρνήθηκε να συνεργαστεί και «φέρεται να έχει αγκαλιάσει τον αστυνομικό».

Ωστόσο, ένας μάρτυρας είπε ότι «τα χτυπήματα ήταν εντελώς απαράδεκτα και περιττά», προσθέτοντας: «Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος με τη συμπεριφορά του αξιωματικού».

Ο αξιωματικός απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του στον δρόμο, όσο διαρκεί η διερεύνηση του περιστατικού, αλλά δεν έχει ανασταλεί η εργασία του.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Ερευνούμε έναν από τους αξιωματικούς μας που σταμάτησε έναν έφηβο που θεωρήθηκε ύποπτος.

πηγή: Independent

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...