Στιγμές του Κώστα Βουτσά που θα μας κάνουν για πάντα συντροφιά

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας από τους μεγάλους του Ελληνικού Κινηματογράφου, ένας από τους τελευταίους της χρυσής εποχής του Ελληνικού σινεμά που μεγαλούργησε την δεκαετία του ’60 στην χώρα μας. Στην σταδιοδρομία του ο Κώστας Βουτσάς έπαιξε δίπλα σε όλα τα μεγάλα ονόματα της εποχής δίνωντας μας απλόχερα στιγμές γέλιου που όσα χρόνια και να περάσουν δεν φεύγουν από το πρόσωπό μας.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στο μικρό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για έναν άνθρωπο που αγάπησε την ζωή, την γυναίκα, τον άνθρωπο.

Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961)

Ο Φίλος Μου, Ο Λευτεράκης (1963)

Μερικοί Το Προτιμούν Κρύο (1963)

Κάτι Να Καίει (1964)

Κορίτσια Για Φίλημα (1965)

Η Χαρτοπαίχτρα (1965)

Ένα Έξυπνο Έξυπνο… Μούτρο(1965)

Τεντυμπόυ Αγάπη Μου (1965)

Ο ξυπόλητος πρίγκηψ (1966)

Επίσης το 1967, στην κωμωδία της Φίνος Φιλμς “Μια κυρία στα μπουζούκια“, αν και ο Βουτσάς ήταν γνωστός φίλαθλος και φίλος της Α.Ε.Κ. είχε υποδυθεί τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού (το οποίο όνομα όμως του Ολυμπιακού δεν αναφέρεται στην ταινία), ενώ το γκολ που σημείωσε με κεφαλιά, είναι αξέχαστο.

Νύχτα Γάμου (1967)

Γαμπρός απ΄ το Λονδίνο (1967)

Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)

Για Ποιόν Χτυπά Η Κουδούνα(1968)

Ο Ψεύτης (1968)

Είκοσι Γυναίκες Κι Εγώ (1973)

Στιγμές αξέχαστες που όσες φορές και να τις δούμε πάντα θα γελάσουμε και πάντα θα χαρούμε. Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά.

Φωτογραφία: Intime News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Λίγο πιο ελαστικά φαίνεται ότι θα είναι από το Πάσχα που περάσαμε τα φετινά Χριστούγεννα. Στο γιορτινό τραπέζι θα μπορούν...

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...