Στην χιονισμένη Αθήνα οι πρεσβείες των ξένων χωρών αναρτούσαν φωτογραφίες από την λευκή πόλη

Σπάνιο φαινόμενο η τόσο έντονη χιονόπτωση στην πρωτεύουσα. Θυμάμαι σαν παιδάκι πια το μακρινό 1987 αλλά και το πιο πρόσφατο 2002. Από τότε είχε να χιονίσει σε όλη την πόλη. Μπορεί στα βόρεια προάστια το χειμώνα να πιάνει χιόνι αλλά ας μην ξεχνάμε πως είναι κάτω από την Πεντέλη και την Πάρνηθα. Έτσι λοιπόν σήμερα όλη η Αθήνα είδε χιόνι μετά από πολλά πολλά χρόνια. (Δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες).

Για όλους λοιπόν τους Αθηναίους ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνουν πάλι παιδιά, παίζοντας και μοιράζοντας φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά όχι μόνο για τους Αθηναίους. Σχεδόν όλες οι πρεσβείες των ξένων χωρών μοιραζόταν στιγμές από αυτό το σπάνιο γεγονός. Ας δούμε τι ανέρτησαν:

Αμερικανική Πρεσβεία

Μετάφραση: Η Ελλάδα μετατράπηκε σε χειμερινή χώρα των θαυμάτων και η Πρεσβεία μας στην Αθήνα είναι σήμερα καλυμμένη με χιόνι – μία από τις μεγαλύτερες χιονοπτώσεις που χτύπησαν από το 1987! Απολαύστε και μείνετε ασφαλείς!

Ρωσική Πρεσβεία

Ιταλική Πρεσβεία

Μετάφραση: Καλημέρα από την #Αθήνα, όπου η μέρα ξεκίνησε με λίγες χιονοπτώσεις! Εδώ είναι μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στο δρόμο για την πρεσβεία

Βρετανική πρεσβεία

Ελβετική πρεσβεία

Κείμενο: Ηλίας Κοτσιρέας / Φωτογραφίες: Twiiter και Intime News

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...